Veikkausvihjeet: NBA 27.10.2015

Veikkausvihjeet: NBA 27.10.2015

S.Sukkela blogi

Comments: 0

Tänään NBA-kausi 2015-16 pyörähtää käyntiin kolmen ottelun voimin. Huippukohteita ei totaleista löytynyt, mutta yksi ihan pelikelpoinen. Tsekkaa kohde pienien höpinöiden kera.

NBA 27.10.2015

Atlanta Hawks – Detroit Pistons, under 197.5 1.952 54% (Pinnacle) 2u

Atlanta Hawks tulee olemaan myös tällä kaudella Itäisen konferenssin kärkipään joukkueita. Joukkueesta lähti Torontoon DeMarre Carroll, jonka jättämä aukko voi varsinkin olla alkukaudesta vaikeasti paikattavissa, sillä hän oli joukkueen ”liimapelaaja”, joka monipuolisuudellaan oli todella arvokas Atlantan kuin öljyttynä rullaanneessa systeemissä molemmissa päissä kenttää, vaikka tilastot eivät niin hurjat olletkaan. Etukentälle hankittu Thiago Splitter oli tarpeen, sillä Atlantan etukenttä on hyvin kapea.

Detroit Pistons on nyt Stan Van Gundyn näköinen joukkue, eli Orlando Magic 2.0, jossa dominoivan sentterin ympärille on kasattu hyviä heittäjiä. Kuitenkin varmasti kestää aikansa ennen kuin pelaajat omaksuvat uuden pelitavan ja varsinkin kun pelityyliin tukeutuu vahvasti kaukoheittopeliin, niin kauden alussa tämä on aina hieman hakemista varsinkin, kun joukkueen materiaalikin elänyt avainpelaajien kohdalla merkittävästi.

AVAA TILI TÄSTÄ

Optibet tarjoaa suomalaisille urheiluvedonlyöntiin 100% ensitalletusbonusta 100€ asti. Käytä talletuksen yhteydessä koodia: FIRSTSPORTSBONUS

Kommentit (0)

Päivän spesiaali

SuperLennyltä hieno ensitalletusbonus!

SuperLenny tarjoaa uusille rekisteröityneille käyttäjille hyvää ensitalletusbonusta. Bonus on suuruudeltaan 100% 100€ asti.

Talletus + bonus tulee kierrättää kolme kertaa vähintään 1,60 -tasoisilla kertoimilla 30 päivän aikana.

ETA-välittäjänä SuperLenny on myös voittojen suhteen veroton.

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.