Veikkausvihjeet: NBA 6.1.2016

Veikkausvihjeet: NBA 6.1.2016

S.Sukkela blogi

Comments: 0

Tänään kolme prematch-kohdetta, pari penempää käpyä ja yksi isompi. On ollut tässä kovia uniongelmia, joten en osaa sanoa yhtään onko Half Time -livejä tiedossa, kun jos herään keskenn pelien niin jään seuraamaan, mutta taas toive, että vasta herätyskellon pirinä herättäisi, mutta sen näkee myöhemmin.

NBA 6.1.2016

Brooklyn Nets – Toronto Raptors, under 195.5 1.961 55% (Pinnacle) 2u

Boston Celtics – Detroit Pistons, under 202.5 1.943 61% (Pinnacle) 4u

New Orleans Pelicans – Dallas Mavericks, over 205.5 1.952 55% (Pinnacle) 2u

 


 

Varsinkin, jos pelaa jenkkilajeja singleinä on Pinnaclen tili lähes "pakollinen". Parhaat kertoimet useimmiten, ilman pelkoa henkilökohtaisista panosrajoituksista. Lisäksi nykyään Pinnaclen voitothan Suomeen ovat verovapaita! Mikäli vielä ei ole tiliä, niin TÄSTÄ voi avata tilin tälle jättiläiselle!

Kommentit (0)

Päivän spesiaali

Vikibetin erikoistarjous!!

Vikibet tarjoaa ainoastaan Ylikerroin.comin kautta rekisteröityneille käyttäjilleen hieman lisäherkkua rekisteröinnin yhteyteen.

Tarjolla on 100% ensitalletusbonus 100€ asti vedonlyöntiin, sekä kaupan päälle 100 ilmaispyöräytystä video slot -peli Starburstiin!

Vikibetin ensitalletusbonus pitää kierrättää 6 kertaa (sekä talletus että bonusraha) vähintään 2.0 tasoisilla kertoimilla. Kierrätys täytyy suorittaa 90 päivän aikana.

ETA-välittäjänä voitot Vikibetiltä ovat verottomia.

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.