13.9 Brassifutis: Kierrätyksiä luvassa, laajalla materiaalilla operoiva Fluminense vahvoilla

13.9 Brassifutis: Kierrätyksiä luvassa, laajalla materiaalilla operoiva Fluminense vahvoilla

Viki blogi

Comments: 1

Fluminense - Palmeiras

Fluminense-0.75 at 1.78 (62%) 3.5/5

 

Fluminense on pelannut kolme tasapeliä peräkkäin ja liigan kärjessä porskuttava Cruzeiro on karannut jo 14 pisteen karkumatkalle. Fluminensen kolmesta tasapelistä kaksi on tullut sarjan top-3 joukkueita vastaan eikä näistä peleistä voittokaan olisi ollut vääryys. Vire ei siis ole niin huono miltä se näyttää ja kotonaan Fluminense on kova (6-3-1).

 

Palmeiras on saanut uuden startin kauteen uuden valmentajan johdolla  ja alku onkin ollut lupaava. Se on pelannut jo kaksi matsia tappioitta, vaikkakin vastassa on toki ollut keskinkertaisia vastustajia. Palmeirasin pelaajamateriaali ei oikeuta alempaa keskikastia ylempiin sijoituksiin ja pelaajamateriaali on kapea.

 

Joukkueet painivat aika kovassa otteluruuhkassa, minkä takia nähdään varmasti jonkun verran lepuutuksia. Tämän takia Fluminense on loistava kohde, sillä joukkueen materiaali on selvästi vieraita laajempi. Toki joukkueitten välillä olisi normaalistikkin suuri tasoero.

 

Kommentit (1)

Hetkellisesti ainakin

Käyttäjän Viki kuva

Hetkellisesti ainakin palattiin voittokantaan! Fluminense ei ehkä ollut niin ylivoimainen kun tulos kertoo ja Palmeiras olisi jonkun maalin ansainnutkin, mutta täysin ansaittu voitto kotijoukkueelle.

Päivän spesiaali

Vikibetin erikoistarjous!!

Vikibet tarjoaa ainoastaan Ylikerroin.comin kautta rekisteröityneille käyttäjilleen hieman lisäherkkua rekisteröinnin yhteyteen.

Tarjolla on 100% ensitalletusbonus 100€ asti vedonlyöntiin, sekä kaupan päälle 100 ilmaispyöräytystä video slot -peli Starburstiin!

Vikibetin ensitalletusbonus pitää kierrättää 6 kertaa (sekä talletus että bonusraha) vähintään 2.0 tasoisilla kertoimilla. Kierrätys täytyy suorittaa 90 päivän aikana.

ETA-välittäjänä voitot Vikibetiltä ovat verottomia.

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.