14.9 Brassifutis: Voittoputkelle haetaan jatkoa

14.9 Brassifutis: Voittoputkelle haetaan jatkoa

Viki blogi

Comments: 1

Internacional - Botafogo

Over 2.5 at 2.14 (52%) 3/5

 

Internacional aloitti kauden loistavasti, mutta edellisestä viidestä ottelusta se on hävinnyt peräti neljä. Mestaruus on jo karannut, mutta top-4 sijoitus on edelleen täysin joukkueen omissa käsissä. Joukkue muutti pelaajapolitiikkaansa viime kausilta, minkä takia myös joukkueen maalimäärät ovat tippuneet, mutta viime otteluissa on palattu takaisin normaaliin. Joukkue hakee tänään voittoa jopa riskillä.

 

Botafogo on hyvien kotiotteluidensa ansioisti edelleen säilymässä, mutta pisteitä pitäisi joskus napsia myös vierasitakin. Joukkueen taloudellinen tilanne koheni hieman Dorian myynnin johdosta ja osa pelaajista on saanut rästejään seuralta. Doria tosin oli viime kauden puolustuslinjan johtaja ja hän on iso menetys myös pelillisesti. Botafogon puolustus kun ei muutenkaan vakuuta.

 

Maalinteko ei ole ollut kummallekkaan joukkueelle vaikeaa missään vaiheessa, mutta viime aikoina omissa on helunut liikaa. Internacional on sortunut viime kausilta totuttuun perisyntiinsä ja joukkueen paketti on rakoillut pahasti. Tänään joukkue hakee kuitenkin tappioputkelleen päätöstä ja odotankin täsä (osittain) johtuen vauhdikasta peliä.

Kommentit (1)

Järkyttävä määrä paikkoja,

Käyttäjän Viki kuva

Järkyttävä määrä paikkoja, mutta maaleja vain kaksi. Internacional olisi voinut itse paukuttaa 4-5 maalia taululle ja 80.minuutista eteenpäin joukkueella oli vain kaksi osumaa rimoihin. Botafogollakin oli paikkansa, mutta Internacional oli tänään täysin ylivoimainen. Mutta sehän ei hirveästi lämmintä..

Päivän spesiaali

Vikibetin erikoistarjous!!

Vikibet tarjoaa ainoastaan Ylikerroin.comin kautta rekisteröityneille käyttäjilleen hieman lisäherkkua rekisteröinnin yhteyteen.

Tarjolla on 100% ensitalletusbonus 100€ asti vedonlyöntiin, sekä kaupan päälle 100 ilmaispyöräytystä video slot -peli Starburstiin!

Vikibetin ensitalletusbonus pitää kierrättää 6 kertaa (sekä talletus että bonusraha) vähintään 2.0 tasoisilla kertoimilla. Kierrätys täytyy suorittaa 90 päivän aikana.

ETA-välittäjänä voitot Vikibetiltä ovat verottomia.

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.