15.11 Brassifutis: Fluminense nylkee Botafogon

15.11 Brassifutis: Fluminense nylkee Botafogon

Viki blogi

Comments: 1

Fluminense - Botafogo

Fluminense-0.75 at 1.88 (60%) 4/5

 

Fluminensen kausi on ollut todellista vuoristorataa. Aluksi näytti, että joukkue on mestaruustaistelussa mukana, mutta sittemmin se putosi jo keskikastiin. Vahvan loppukauden johdosta joukkue on taas noussut mukaan taistelemaan Libertadoresiin selviytymisestä, vaikkakin neljän ottelun voittoputki katkesi viime kierroksella. Panokset ovat kovat ja kotonaan vain yhden ottelun koko kauden aikana hävinnyt Fluminense tarvitsee voiton.

 

Botafogon tilanne on vaikea. Talous on kuralla, osa avainpelaajista on laitettu ulos, joukkue on toiseksi viimeisenä ja kaiken tämän lisäksi joukkue saattaa menettää vielä 4 pistettä kabinetissa. Ilman pistemenetystä säilyminen on edelleen mahdollista, mutta kovin epätodennäköiseltä se näyttää. Joukkueen materiaali on useiden poissaolojen johdosta luokaton.

 

Fluminense on hävinnyt kotonaan vain kerran kun taas Botafogo on raapinut kauden aikana vieraskentältä kokonaiset 5 pistettä. Fluminense on materiaaliltaan täysin ylivertainen, eikä se näihin peleihin kotikentällään kompastu. Paikallispeli lisää oman mausteensa peliin ja toki Botafogollakin on edelleen pelattavaa, mutta en näe tässä pelissä kuin yhden voittajan.

 

 

PS. Lauantain toiseen matsiin Criciuma-Gremio saa underista etua. Under 2.25 raja pyörii siinä ~1,80 tienoilla.


Kommentit (1)

Päivän spesiaali

Vikibetin erikoistarjous!!

Vikibet tarjoaa ainoastaan Ylikerroin.comin kautta rekisteröityneille käyttäjilleen hieman lisäherkkua rekisteröinnin yhteyteen.

Tarjolla on 100% ensitalletusbonus 100€ asti vedonlyöntiin, sekä kaupan päälle 100 ilmaispyöräytystä video slot -peli Starburstiin!

Vikibetin ensitalletusbonus pitää kierrättää 6 kertaa (sekä talletus että bonusraha) vähintään 2.0 tasoisilla kertoimilla. Kierrätys täytyy suorittaa 90 päivän aikana.

ETA-välittäjänä voitot Vikibetiltä ovat verottomia.

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.