17.8 Brassifutis: Robinho iskee overin taululle ja Botafogon kriisi syvenee

17.8 Brassifutis: Robinho iskee overin taululle ja Botafogon kriisi syvenee

Viki blogi

Comments: 1

Tänään lyhyemmät perustelut, pahoittelen.

 

Cruzeiro - Santos

Over 2.5 at 1.97 (56%) 3/5

 

Cruzeiro on liigan paras joukkue ja etenkin sen hyökkäyspään pelaajat ovat olleet hurjassa iskussa. Takana on kaksi vähän nihkeämpää peliä, mutta joukkueella on ollut huonoa tuuria. Santosin hyökkäyspeli on Robinhon tulon jälkeen ollut eri tasolla ja myös Leandro Damiao on herännyt. Santosin puolustuksesta puuttuu pari tärkeää lenkkiä, joten ottelusta tulee todella vaikea

 

Botafogo - Fluminense

Fluminense-0.5 at 2.07 (54%) 3/5

 

Botafogosta vain kaksi pelaajaa on saanut edellisen 3 kuukauden paikkansa ja seura on todellisessa kriisissä. Se on näkynyt myös peliesityksissä, vaikkakin kotonaan joukkue on edelleen esiintynyt pirteästi. Tänään sivussa on kaksi joukkueen tärkeintä pelaajaa, joten Fluminense lähtee selvänä ennakkosuosikkina. Fluminense tippui cupista, joten joukkue haluaa pestä kasvonsa ja pysyä samalla mestaruustaistelussa mukana.

 


Kommentit (1)

Over himaan, mutta Fluminense

Käyttäjän Viki kuva

Over himaan, mutta Fluminense petti pahasti. Todella huono esitys kaikkinensa ja Botafogo voitti täysin ansaitusti. Santos ei saanut huippupaikoista sisään, mutta Cruzeiro hurjasteli overin yksinään.

Päivän spesiaali

Vikibetin erikoistarjous!!

Vikibet tarjoaa ainoastaan Ylikerroin.comin kautta rekisteröityneille käyttäjilleen hieman lisäherkkua rekisteröinnin yhteyteen.

Tarjolla on 100% ensitalletusbonus 100€ asti vedonlyöntiin, sekä kaupan päälle 100 ilmaispyöräytystä video slot -peli Starburstiin!

Vikibetin ensitalletusbonus pitää kierrättää 6 kertaa (sekä talletus että bonusraha) vähintään 2.0 tasoisilla kertoimilla. Kierrätys täytyy suorittaa 90 päivän aikana.

ETA-välittäjänä voitot Vikibetiltä ovat verottomia.

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.