19.4 Veikkausliiga: Saarilla maalijuhlat

19.4 Veikkausliiga: Saarilla maalijuhlat

Viki blogi

Comments: 1

IFK Mariehamn - RoPS

Over 3 at 2.52 (46%) 3.5/5 (Pinnacle)

 

IFK Mariehamn on aloittanut kautensa odotetun vahvasti, ja alla on voitot sekä Veikkausliigasta että Cupista. Maarianhaminan hyökkäyskalusto on todella kova, ja se on täysin verrattavissa jopa HJK:n vastaavaan. Cupin matsissa joukkue tekikin jo 4 maalia, joten nyt hanat on auki ja rovaniemeläisten jo muutenkin repaleinen puolustus tulee kokemaan kovia. IFK Mariehamnin otteluissa tuli viime kaudella 3.6 maalia/ottelu, eikä tuo lukema tule tramaattisesti putoamaan tälläkään kaudella.

 

Kovin odotuksin kauteen lähtenyt RoPS ei ole vielä vakuuttanut. Kahdesta kotipelistä saldona on yksi piste ja viikolla Cupissa tuli noutaja. Rovaniemeläisten tilannetta ei helpota se, että tällä hetkellä terveenä on vain neljä puolustajaa. Maarianhamina on ollut RoPS:lle aina paha paikka vierailla, eikä tuolla puolustuslinjalla voi paljon odottaa tänäänkään. Malisen porukalla ei kuitenkaan ole mitään hävittävää, ja joukkue lähtee varmasti prässäämään aktiivisesti, mikä tuottaa maalipaikkoja kumpaankin päähän.

 

RoPS:n maalimäärät eivät ole olleet vielä järin suuret, mutta Malisen FC Lahti paukutti viime kaudella lähes IFK Mariehamnin lukemat tauluun, ja rovaniemeläisten maalimäärät tulevat tästä vielä kasvamaan. Rovaniemeläiset pystyvät prässillään horjuttamaan kotijoukkueen heikkoudeksi ennustettua puolustusta, mutta samalla Maarianhaminan hyökkäyskalustolle Forsselin johdolla avautuu enemmän tilaa. Maaleja on lupa odottaa paljon.

 

PS. Päivän vihjeet ei olleet lainkaan tässä. Ensin käydään hoitamassa kommentaattorin hommia KuPS - FF Jaro matsissa, ja illalla lyödään uudet verkot vesille. Brasilian liiga alkaa tänään kolmen ottelun voimin ja sieltä irtoaisi näin alustavasti jokaiseen peliin pelattavaa. Mutta katsotaan ensin tämä, ja palataan illalla asiaan!

Kommentit (1)

2-0

Käyttäjän Viki kuva

Ei tullut saarilla kuin pari maalia, joten ei tullut edes panoksia takaisin. Vierailla 13 laukasta, joten olisi sinne toiseenkin päähän voinut joku upota. Noh, näitä tulee ja mennään eteenpäin!

Päivän spesiaali

Vikibetin erikoistarjous!!

Vikibet tarjoaa ainoastaan Ylikerroin.comin kautta rekisteröityneille käyttäjilleen hieman lisäherkkua rekisteröinnin yhteyteen.

Tarjolla on 100% ensitalletusbonus 100€ asti vedonlyöntiin, sekä kaupan päälle 100 ilmaispyöräytystä video slot -peli Starburstiin!

Vikibetin ensitalletusbonus pitää kierrättää 6 kertaa (sekä talletus että bonusraha) vähintään 2.0 tasoisilla kertoimilla. Kierrätys täytyy suorittaa 90 päivän aikana.

ETA-välittäjänä voitot Vikibetiltä ovat verottomia.

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.