21.9 Veikkausliiga: HJK:n katseet Euroopassa, riittääkö motivaatio?

21.9 Veikkausliiga: HJK:n katseet Euroopassa, riittääkö motivaatio?

Viki blogi

Comments: 1

HJK - IFK Mariehamn

IFK Mariehamn+1.5 at 1.78 (61%) 3/5

Under 3 at 2.16 (53%) 4/5

 

HJK on käytännössä varmistanut mestaruutensa ja katseet ovat Eurooppaliigan otteluissa. Joukkue aloittikin urakkansa viikolla Tanskassa, jossa se kärsi 2-0 tappion. Tänään joukkue harrastaakin jonkun verran rotaatiota ja Lehkosuo saattaa jälleen ottaa ottelun harjoituksena ja kokeilla jo seuraavaa europelien ottelusuunitelmaa. Asenne ei varmasti ole 100%, vaikka kotona pelataankin, joten vierailla on iskun paikka.

 

IFK Mariehamnin voittoputki tuli tiensä päähän, kun SJK tuli kahden maalin takamatkalta rinnalle. Joukkueen edellisestä tappiosta on kuitenkin kaksi kuukautta ja itseluottamus on huipussaan. Loppukauden panokset ovat suuret, sillä joukkue taistelee tosissaan europaikasta ja jopa mitaleista. Peli on kulkenut viime aikoina myös vieraskentällä ja tänään on jälleen sauma hankkia pisteitä.

 

HJK harrastaa rotaatiota eikä motivaatio ole paras mahdollinen, kun taas IFK Mariehamnille ottelu on todella tärkeä loppukautta ajatellen. Kuntopuntarissa vieraat ovat myös kotijoukkuetta edellä, joten saarelaisilla on tänään todellinen sauma yllätykseen.

 

HJK varmasti pelaa ottelun jo seuraavaa Euooppaliigan ottelua silmällä pitäen, missä joukkue pelaa varsin puolustusvoittoisesti. IFK Mariehamn on saanut puolustuksensa toimimaan, eikä sekään uskalla lähteä yltiöpäisesti hyökkäämään HJK:n kotikentällä. Kumpikin joukkue on nimellisesti vahva, eikä aliarvioimiseen ole varaa myöskään kotijoukkueella. Odotan tasaista ottelua, jossa ei maaleilla juhlita.

 Kommentit (1)

Ensimmäinen jakso

Käyttäjän Viki kuva

Ensimmäinen jakso hidastempoinen eikä juurikaan paikkoja, 0-0 olisi ollut kuvaavampi kuin 1-1. Toisella jaksolla se joka tapauksessa repesi ja kummatkin vedot metsään.

Päivän spesiaali

SuperLennyltä hieno ensitalletusbonus!

SuperLenny tarjoaa uusille rekisteröityneille käyttäjille hyvää ensitalletusbonusta. Bonus on suuruudeltaan 100% 100€ asti.

Talletus + bonus tulee kierrättää kolme kertaa vähintään 1,60 -tasoisilla kertoimilla 30 päivän aikana.

ETA-välittäjänä SuperLenny on myös voittojen suhteen veroton.

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.