23.5: Internacional jälleen peleihin

23.5: Internacional jälleen peleihin

Viki blogi

Comments: 1

Vasco - Internacional

Internacional+0.5 at 2.14 (54%) 4/5

 

Vasco on aloittanut kauden kahdella 0-0 tasapelillä ja samat lukemat komeilivat taululla myös viikolla cupissa. Vascon puolustus on siis toiminut hyvin, mikä on todella tärkeä ase putoamistaistelua silmällä pitäen. Alakerran johtaja Rodrigo on kuitenkin tänään suurella todennäköisyydellä poissa, joten ensimmäinen päästetty maali nähnee päivänvalon. Vascon oma maalinteko ei tule olemaan helppoa tänäänkään.

 

Kauden molemmat pelinsä kakkosmiehistöllä pelannut Internacional otti avausvoittonsa viime viikonloppuna. Viikolla ykkösmiehistö jatkoi taivaltaan Libertadoresissa, jossa jatkopaikka on omissa käsissä ensi viikolla pelattavassa toisesssa osassa. Internacional jatkaa siis kakkosmiehistöllään, joka on sekin laadukas. Kentällä nähdään todennäköisesti mm. Vitinho, Rever ja United-legenda Anderson.

 

Internacional on joka kakkosmiehistöllä pelatessaan ehkä se laadukkaampi joukkue, joskin kotietu on suuri. Vascolla rupeaa olemaan jo tuskia maalinteon kanssa ja molemmat sarjapelit avannut Gilberto lienee tänään sivussa. Internacional on pelannut kokonaisuudessaan vahvasti viimeiset kuukaudet, ja uskon sen ottavan tästä pelistä pisteitä mukaansa.

Kommentit (1)

hyvin napsu

Käyttäjän Vierailija kuva

hyvin napsu

Päivän spesiaali

Vikibetin erikoistarjous!!

Vikibet tarjoaa ainoastaan Ylikerroin.comin kautta rekisteröityneille käyttäjilleen hieman lisäherkkua rekisteröinnin yhteyteen.

Tarjolla on 100% ensitalletusbonus 100€ asti vedonlyöntiin, sekä kaupan päälle 100 ilmaispyöräytystä video slot -peli Starburstiin!

Vikibetin ensitalletusbonus pitää kierrättää 6 kertaa (sekä talletus että bonusraha) vähintään 2.0 tasoisilla kertoimilla. Kierrätys täytyy suorittaa 90 päivän aikana.

ETA-välittäjänä voitot Vikibetiltä ovat verottomia.

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.