28.9 Brassifutis: Internacional muuten köyhän sunnuntain helmenä

28.9 Brassifutis: Internacional muuten köyhän sunnuntain helmenä

Viki blogi

Comments: 0

Internacional - Coritiba

Internacional-1 at 2.22 (51%) 3/5

 

Internacional on ollut vakuuttava otteluruuhkan keskellä ja Cruzeiron kompuroidessa sillä on jopa saumat mestaruuteen. Takaa-ajo on käynnissä ja voittamalla illan ottelun ero on enää 6 pistettä. Internacional kärsi huonon jaksonsa aikana sille harvinaisia kotitappioita, mutta muuten se on rautainen kotijoukkue. Joukkue pääsee otteluun terveenä ja hyvin motivoituneena.

 

Coritiba on tällä hetkellä koko sarjan viimeisenä ja näillä otteilla putoaminen häämöttää. Joukkue on parantanut kauden loppua kohden, mutta vieraspelaaminen ei ole ollut tarpeeksi laadukasta. Se on kerännyt vieraista ainoastaan 7 pistettä, eikä lähtökohdat tähän otteluun ole helpot. Carlinhos ja Germano ovat pelikiellossa, minkä lisäksi monella pelaajalla on ollut pieniä kolhuja.

 

Internacional on sarjan top-3 joukkue, kun taas Coritiba on viimeisenä. Internacional on loistava kotijoukkue, kun taas Coritiba on voittanut ainoastaan yhden ottelun vieraissa. Kotijoukkueen materiaali on myös leveämpi, eikä otteluruuhka verota sitä samalla tavalla. Internacional teurasti Criciuman viikolla 3-0 ja odotan dominoivaa suoritusta myös tänään.

 

Kommentit (0)

Päivän spesiaali

SuperLennyltä hieno ensitalletusbonus!

SuperLenny tarjoaa uusille rekisteröityneille käyttäjille hyvää ensitalletusbonusta. Bonus on suuruudeltaan 100% 100€ asti.

Talletus + bonus tulee kierrättää kolme kertaa vähintään 1,60 -tasoisilla kertoimilla 30 päivän aikana.

ETA-välittäjänä SuperLenny on myös voittojen suhteen veroton.

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.