Seuranta: Alkukauden (16.4->) tilastot julki

Seuranta: Alkukauden (16.4->) tilastot julki

Viki blogi

Comments: 0

Nyt on saatu vihjeet pyörineet säännöllisesti jo jonkin aikaa, joten on hyvä aloittaa seuranta. Seurantaa on luvassa kerran kuussa, todennäköisesti aina kuun ensimmäinen päivä. Pitemmittä jaaritteluita luvut tiskiin:

 

Brassifutis

Vetoja: 22 kpl (15 osuma, 2 PUSH, 5 huti)

Sijoitettu: 78 yksikköä

Takaisin: 119,42 yksikköä

Voittoa: 41,42 yksikköä

Palautusprosentti: 153,10 %

 

Kaksi edellistä kautta tulos on ollut selvästi voitollista, mutta onhan kauden alku ollut kerrassaan loistava! Olen ollut jokaiseen vetooni tyytyväinen, eikä selviä virhearvioita ole tullut vielä ainuttakaan. Olen ollut rohkeastikkin markkinan kanssa eri mieltä tiettyjen joukkueiden kohdalla ja hyvin on osunut. Brassifutis lähtee nyt MM-kisojen ajaksi tauolle ja tauolla tapahtuu paljon muutoksia joukkueissa. Työtä tehdään kuitenkin jatkuvasti ja pitää toivoa, että samanlainen tahti jatkuu mahdollisimman pitkään.

 

Veikkausliiga

Vetoja: 13 kpl (5 osuma, 2 PUSH, 6 huti)

Sijoitettu: 42,5 yksikköä

Takaisin: 40,25 yksikköä

Voittoa: -2,25 yksikköä

Palautusprosentti: 94,7 %

 

Veikkausliigan osalta ollaan karvan verran pakkasen puolella, mutta vetomääristäkin voi päätellä, että kausi on aloitettu tarkkaillen. Joukkueet elävät alkukaudesta paljon ja nyt kokonaiskuva on paljon selkeämpi kuin kauden alussa. Tauon aikana olen yrittänyt tehdä töitä mahdollisimman paljon, että pian päästään lunastamaan myös kotimaan sarjasta.

 

Brassifutis on minulle se sarja, mihin panostus on selvästi kovempi. Kausi on lähtenyt loistavasti käyntiin ja nyt tauon aikana panostus Veikkausliigaan on huomattavasti suurempi. MM-kisatkin ovat ovella ja niihin karkeloihin on myös luvassa vihjeitä. Alkurykäyksen jälkeen seurantaa on luvassa säännöllisemmin, ja jos seuranta tälläisenään ei kelpaa niin palautetta saa laittaa tulemaan, dataa kyllä löytyy. Toivottavasti aurinkoinen ja voitokas kesä jatkuu!

 

PS. Palautetta, kommentteja ja muuta vastaavaa vihjeisiin tai blogiin liittyen voi lähettää ositteeseen viki.savonen@ylikerroin.com

Kommentit (0)