NordicBet

NordicBet

päivitetty: Perjantai, 09.08.2019, 20:13

NordicBet vedonlyönti

NordicBet tarjoaa kertoimet kaikkiin suuriin sarjoihin ja urheilutapahtumiin, joista haluat lyödä vetoa. Mukana ovat La Liga, Valioliiga, NBA, NFL, NHL, KHL ja tenniksen Grand Slam -turnaukset. Koska NordicBetin identiteetti on vahvasti pohjoismaalainen, se keskityy erityisesti Pohjoismaiden sarjoihin kuten Allsvenskan, Tippeligaen, Veikkausliiga, SHL ja SM-Liiga. NordicBetin motto on ”Love the Game”, ja se todellakin rakastaa peliä.

Rakkautta urheiluun löytyy myös alasarjoista, joten uskomatonta mutta totta, NordicBet tarjoaa kertoimia jopa 9. Divisioonan tasolla. NordicBetin vedonlyönti tarjoaa uskomattoman kattavan valikoiman vetokohteita loputtomine sivukohteineen ja erikoisvetoineen. Voit myös seurata ilmaiseksi monia huipputapahtumia sivuston Livestream-suoratoistopalvelun kautta. NordicBet tarjoaa suoratoistona otteluita jalkapallosarjoista kuten La Liga, Bundesliiga ja Englannin Championship. Lisäksi pääset näkemään ATP-tennistä, NBA-koripallo, MLB-baseballia ja jääkiekko-otteluita SHL:stä ja CHL:stä.


NordicBetin lajitarjonta

Kaikilta löytyi Englannin Valioliigaa, Wimbledonia, NBA:ta ja NHL:ää, mutta kukaan ei tarjonnut Pohjoismaiden pelaajille vetokohteita paikallisurheilusta. Lajeista, joiden parissa oli vartuttu ja liigoista, joita seurattiin paikan päällä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa – Allsvenskania tai Tippeligaenia jalkapallossa, SM-liigaa jääkiekossa, pesäpalloa tai talvilajeja.

NordicBetin historia

NordicBetin toiminta alkoi netissä virallisesti samaan aikaan, kun olympiatuli syttyi 8. helmikuuta vuonna 2002.
Miksi NordicBet luotiin? Koska mikään netin vedonvälittäjistä ei tarjonnut kohteita meille tutuista lajeista, Pohjoismaiden urheilusta. Tammikuussa 2013 Nordicbet siirtyi osaksi Betsson Groupia, ja kaudella 2014–15 se sponsoroi ylpeänä Jääkiekon mestarien liigaa.

NordicBet mobiilivedonlyönti

NordicBet tarjoaa kilpailukykyisen pelipalvelun, jonka ytimessä on vedonlyönti. LiveVedon tarjontaa on jatkuvasti lisätty ja tällä hetkellä otteluita ja vetokohteita on enemmän kuin koskaan aiemmin. LiveStream-tarjontaa on lisätty 500 %, joten pelaajat voivat katsoa lajeja, joista he lyövät vetoa, kuten Serie A:ta, Ligue 1:stä, NBA:ta tai KHL:ää.

NordicBet asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu ja -tyytyväisyys ovat meille tärkeitä. Erinomainen asiakastukemme vastaa nopeasti niin puhelimitse kuin sähköpostilla. Lisätietoja ja asiakastuen yhteystiedot löytyvät täältä. Luottamus on kaikki kaikessa, pelasitpa niin kasinolla, pokerissa kuin vedonlyönnissä. Nordicbet tekee kaikkensa, ansaitakseen luottamuksesi. Siihen se pyrkii hyvällä palvelulla, nopeilla voittojen kotiuttamisilla sekä hyvillä ja ajantasaisilla tarjouksilla.
Tervetuloa NordicBetille, vedonlyönnin kotiin Pohjoismaissa… ja nyt myös Tšekeissä, Saksassa ja Sveitsissä.

NordicBet vedonlyöntibonus

NordicBet tarjoaa käyttäjilleen ensitalletusbonuksena vedonlyöntiin 100€ 100% bonusta. Eli talletat 100€ ja saat käytettäväksesi heti 200€ pelirahaa.

Nordicbet kokemuksia

Käyttäjien kokemuksia Nordicbetista voit lukea suoraan keskustelupalstaltamme.

Suomenkielinen käyttöliittymä: 
On
Suomenkielinen asiakaspalvelu: 
On
ETA-bookkeri: 
On
Lajivalikoima: 
4
Pelivalikoima: 
4
Kertoimet: 
2
Panokset: 
2
Luotettavuus: 
4
Yleisarvosana: 
3
Tilinavausbonukset: 
Vedonlyöntibonus 100€ 100%