NordicBet

NordicBet

päivitetty: Sunnuntai, 12.09.2021, 20:06

NordicBet vedonlyönti 2021

NordicBet on monia eri tuotteita tarjoava nettipelibrändi. Nordicbetiltä löytyy valtava valikoima vetokohteita, kasinopelejä ja pokeria. NordicBet tarjoaa kertoimet kaikkiin merkittäviin sarjoihin ja isoihin urheilutapahtumiin, joista haluat lyödä vetoa. Mukana ovat esimerkiksi La Liga, Valioliiga, NBA, NFL, NHL, KHL ja tenniksen Grand Slam -turnaukset. Luonnollisesti nykyään myös rakettimaisesti suosiota myös vedonlyönnissä kasvattanut Esport on vahvasti edustettuna kohdevalikoimassa. Pelattavissa on usein myös eksoottisempia kohteita aina politiikasta ja taloudesta tv-ohjelmiin liittyviin kohteisiin saakka. Nordicbet kuuluu osana Tukholmassa listattuun Betsson Groupiin, joten voi takuulla turvallisin mielin lähteä tekemään talletusta. Nordicbet tarjoaa myös tasaisesti vaihtuvia kampanjoita myös vanhoille asiakkaille.

NordicBetin valikoimassa reilusti alasarjoja

Nordicbet on sekä Ruotsin jääkiekkoliigan SHL:n että jääkiekon Mestarien liigan CHL:n virallinen sponsori. ”Love the Game” -periaate ei kuitenkaan rajoitu ainoastaan isoihin kansainvälisiin ja kansallisiin tapahtumiin tai korkeimmille sarjatasoille. Rakkautta urheiluun löytyy myös alasarjoista, joten Nordicbet tarjoaa kertoimia jopa 9. divisioonan tasolla.

NordicBetin vedonlyönti tarjoaa todella kattavan valikoiman vetokohteita loputtomine sivukohteineen ja erikoisvetoineen. NordicBetiltä löydät kertoimet pienemmistä sarjoista esimerkiksi myös alemman sarjojen suomifutikseen, salibandyn kakkosdivisioonaan, pesäpallon suomensarjaan ja Vaahteraliigaan!

Liveveto ja mobiilivedonlyönti huippuluokkaa

Nordicbetin valikoimista löytyy LiveVeto, joka tuo vedonlyönnin jännityksen keskelle ottelutapahtumia. NordicBetillä voit myös seurata ilmaiseksi monia huipputapahtumia Livestream-suoratoistopalvelun kautta. Nordicbet tarjoaa suoratoistona otteluita jalkapallosarjoista kuten La Liga, Bundesliiga ja Englannin Championship. Lisäksi Nordicbet näyttää ATP-tennistä, NBA-koripalloa, MLB-baseballia ja jääkiekko-otteluita SHL:stä ja CHL:stä.

NordicBet vedonlyöntibonus 2021

Tallettamalla 100€ saat käsittämättömän 200% vedonlyöntibonuksen, joten saat tilillesi yhteensä 300€ pelirahaa.

Vedonlyöntibonuksen säännöt ja ehdot

  • Pienin 200 % talletusbonukseen oikeuttava talletussumma on 10 €. Suurin maksettava bonus on 200 €.
  • Talletus + bonusrahat tulee kierrättää 8 kertaa ennen kotiutusta vähintään kertoimella 1,50 per kuponki. Esimerkki: Talletat 100 euroa ja lunastat 200% talletusbonuksen, joten saat 200 euroa bonusrahaa. Eli sinun tulee lyödä vetoa yhteensä 2 400 eurolla ((100 € + 200 €) * 8 = 2 400 €) täyttääksesi kierrätysvaatimuksen.
  • Jos bonuksen kierrätysehtoja ei ole täytetty ja bonusta muutettu oikeaksi rahaksi 30 päivän kuluessa, sekä bonus että sillä saadut voitot mitätöidään. Jos peruutat saamasi bonuksen, menetät bonuksen ja sen mahdollisesti kerryttämät voitot.
  • Bonussumma (korkeintaan 200 €) ja bonuksen hankkimiseen käytetty talletussumma (korkeintaan 100 €) ovat lukittuna vedonlyöntiin kunnes kierrätysehto on täyttynyt. Jos tallettamasi summa on suurempi kuin bonukseen vaadittu summa, yli menevä osa on vapaasti kotiutettavissa.
  • Käyttöjärjestys: kotiutettavissa olevat varat, lukitut varat, bonusvarat. Kaikki varasi otetaan huomioon kierrätysehdon täyttymisessä.
  • Bonusrahat täytyy kierrättää vedonlyönnissä tai live-vedonlyönnissä. Vain ratkenneet vedot edistävät kierrätysehdon täyttymistä.
  • Järjestelmävedot ja Cashout-toiminnolla lunastetut vedot eivät täytä kierrätysehtoa.

Skrillistä tai Netelleristä tehdyt talletukset eivät oikeuta bonuksiin. Bonusten täydelliset ehdot ja säännöt ovat näkyvillä talletusten yhteydessä.

Käyttäjien kokemuksia Nordicbetista voit lukea suoraan keskustelupalstaltamme.

Suomenkielinen käyttöliittymä: 
On
Suomenkielinen asiakaspalvelu: 
On
ETA-bookkeri: 
On
Lajivalikoima: 
4
Pelivalikoima: 
4
Kertoimet: 
2
Panokset: 
2
Luotettavuus: 
5
Yleisarvosana: 
3
Tilinavausbonukset: 
Vedonlyöntibonus 200% MAX 100€ talletus