Vetovihjeet yön NHL-peleihin

Vetovihjeet yön NHL-peleihin

Comments: 0

NHL:ssä pelataan keskiviikkona kaksi ottelua. New Jersey Devils kohtaa kotonaan Ottawa Senatorsin ja NY Rangers isännöi Pittsburgh Penguinsia.

Devilsin peli perustuu hyvään puolustamiseen, kun taas Senatorsin joukkueesta löytyy tulivoimaa niin puolustuksesta kuin hyökkäyksestäkin. Kotijoukkueen maalivahti Martin Brodeur on pelannut hyvän kauden ja viime pelissä hän pitikin nollan Tampa Bayta vastaan. Laukaukset NJ hävisi selvästi, mutta Brodeurin torjunnoilla joukkue nappasi voiton. Ottawan maalin suulla Craig Anderson on pelanut surkeasti ja tänään maalilla nähdäänkin Robin Lehner, jonka tilastot ovatkin selvästi Andersonin vastaavia parempia. Ounastelemme tasaista ottelua.

Pinnacle Sports tarjoaa Ottawan +0,5-tasoitukselle kerrointa 1,699, joka on pelattavissa kerroinrajalla 1,67. Kotimaiselta Veikkaukselta saa tähän myös ylikertoimen, kun Ottawan suorasta voitosta on tarjolla kerroin 2,90. Kerroinraja tuolle on 2,86.

NY Rangers on pelannut viime aikoina melko kehnosti, mutta nyt sillä on paikka napata kova päänahka kotikaukalossaan. Penguins kärsii pahoista loukkaantumisongelmista, kun sivussa on avainpelaajista muun muassa James Neal, Kris Letang, Paul Martin ja Brooks Orpik. Tähtihyökkääjä Jevgeni Malkinin pelaaminen tänään on myös epävarmaa. Hänen pelikuntonsa varmistuu vasta myöhemmin tänään.

Unibet tarjoaa Rangersille suorasta voitosta kerrointa 2,75. Kerroinraja tällä hetkellä Rangersin voitolle on 2,67.

Kommentit

Päivän spesiaali

Vikibetin erikoistarjous!!

Vikibet tarjoaa ainoastaan Ylikerroin.comin kautta rekisteröityneille käyttäjilleen hieman lisäherkkua rekisteröinnin yhteyteen.

Tarjolla on 100% ensitalletusbonus 100€ asti vedonlyöntiin, sekä kaupan päälle 100 ilmaispyöräytystä video slot -peli Starburstiin!

Vikibetin ensitalletusbonus pitää kierrättää 6 kertaa (sekä talletus että bonusraha) vähintään 2.0 tasoisilla kertoimilla. Kierrätys täytyy suorittaa 90 päivän aikana.

ETA-välittäjänä voitot Vikibetiltä ovat verottomia.

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.