FanTeamiltä peli Liigapörssin ystäville - ilmainen osallistuminen + 1000€ voittopotti

FanTeamiltä peli Liigapörssin ystäville - ilmainen osallistuminen + 1000€ voittopotti

päivitetty: Perjantai, 27.12.2019, 13:18

Comments: 0

Liigapörssi on ollut monen lätkäfanin lisäjännärin tuoja jo vuosikaudet, sillä se on pitkälti yli 20 vuotta vanha peli. Kuitenkin joku aika sitten Liigapörssi kohtasi lopettamisuhkan, kun Poliisihallitus linjasi, että peli rikkoo arpajaislakia ja olisi näin loputtava.

”Liigapörssin kielto alkaa 1. tammikuuta 2020 ja varmistaakseen tämän Poliisihallitus on asettanut 300 000 euron uhkasakon. Päätös koskee kaikkia Suomessa järjestettäviä fantasyurheilupelejä.”

Kuitenkaan Liigapörssin omistama Sanoma Media Finland Oy ei tyytynyt ratkaisuun, vaan vei kieltopäätöksen Hallinto-oikeuden ratkaistavaksi ja tällä Liigapörssi "osti" itselleen ainakin muutaman kuukauden lisäaikaa. Varmasti mikäli Liigapörssin takana ei olisi ollut suuren yhtiön muskeleita, olisi pillit laitettu pussiin, sillä on olemassa suuri riski, että ratkaisu on Liigapörssin kannalta negatiivinen.

Mikäli kierroskohtaiset manageripelit kiinnostavat, niin kannattaa katsastaa Maltalta käsin toimiva FanTeam, johon Suomen viranomaisilla ei ole luonnollisesti valtaa puuttua. FanTeam on tuonut oman ilmaisen versionsa Liigapörssistä, jonka luvataan olevan hyvin vastaava oikean Liigapörssin kanssa. FanTeamin peleissä on realiaikainen pisteiden kehityksen seuranta otteluiden ollessa käynnissä.

Osallistuminen Fanteamin versioon Liigapörssistä on ilmaista ja parhaiten menestyneiden kesken on jaossa 1000 euron palkintopotti.

FanTeamin versio Liigapörssistä kulkee nimellä ”Liiga Kausipeli” ja se käynnistyy 26.12.2019 klo 17:00 ja jakso päättyy 7.2.2020 pelattavaan kierrokseen.

Pelissä valitaan 11 pelaajaa 125M budjetilla. Maalivahti, 3 puolustajaa, 4 hyökkääjää sekä vaihtomies jokaiseen kategoriaan. Kyseinen turnaus löytyy sivuilta: Turnaukset => jääkiekon kuva ikoni => Liiga => Liiga Kausipeli.

Enemmän infoa FanTeamistä löydät TÄÄLTÄ

AVAA TÄSTÄ TILI!


 

*Kuvien oikean alalaidan suurennuslasi-ikonista kuvat selkämmiksi.


Kommentit (0)