LeoVegas tarjoaa uusille asiakkaille kierrätysvapaan 100% ilmaisvedon 100€ asti!

LeoVegas tarjoaa uusille asiakkaille kierrätysvapaan 100% ilmaisvedon 100€ asti!

päivitetty: Lauantai, 12.09.2020, 11:10

Comments: 0

Toimi seuraavasti:

1. Valitse vedonlyönnin tervetulotarjous rekisteröityessäsi asiakkaaksi.

2. Tee haluamasi suuruinen talletus.

3. Lyö vetoa mistä haluat, millä summalla haluat, ennen ottelua tai livevetona. Lunastaaksesi tarjouksen vedon kertoimen on kuitenkin oltava vähintään 1.80.

4. Saat pelitilillesi 100 % kierrätysvapaan ilmaisvedon, arvoltaan enintään 100 €, jonka voit vastaavasti käyttää mihin vedonlyöntiin itse haluat, ennen ottelua, livevetona ja millä laitteella vetoa haluatkin lyödä. Pelikupongilla valitset bonustarjousten alta ilmaisvedon.

Ilmaisvetosi suuruus on siis valittavissasi. Jos lyöt ensin vedon 50 € saat 50 € arvoisen ilmaisvedon. Enimmillään ilmaisveto on 100 € arvoinen. 14 päivän rekisteröitymisestä pelaajan on asetettava ilmaisvetoon oikeuttava veto ja sen tulee myös ratketa. Ilmaisveto on voimassa 7 päivää siitä, kun se on merkitty pelaajan pelitillle, mikä tapahtuu heti alkuperäisen vedon ratkettua. 

AVAA TILI TÄSTÄ

LeoVegasin esittelyn löydät täältä.


 • Säännöt ja ehdot – Vedonlyönnin tervetulotarjous
 • Tervetulotarjous vedonlyöntiin on saatavissa Suomessa asuvalle pelaajalle, joka on avannut pelitilin 16.10.2019 tai sen jälkeen eikä ole aiemmin pelannut LeoVegasilla.
 • Pelaajalla on rekisteröitymisestä 14 päivää aikaa aktivoida vedonlyönnin tervetulotarjous.
 • Saadakseen 100 % ilmaisvedon pelaajan tulee lyödä vetoa mistä tahansa, itse valitsemallaan summalla, joko ennen ottelua tai livevetona.
 • Tämän vedon kertoimen on oltava vähintään 1.80.
 • Kun veto on asetettu ja ratkennut 14 päivän kuluessa pelaaja saa pelitililleen 100 % ilmaisvedon, arvoltaan enintään 100 €
 • Ilmaisveto on voimassa 7 päivää siitä, kun se on merkitty pelaajan pelitillle, mikä tapahtuu heti alkuperäisen vedon ratkettua.
 • Ilmaisvedon voi käyttää mihin vedonlyöntiin tahansa, ennen ottelua, livevetona ja millä laitteella vetoa haluatkin lyödä. Löydät ilmaisvedon pelikupongilta bonustarjousten alta.
 • Kaikki LeoVegasin tarjoukset ovat tarkoitettu viihdekäyttöön ja LeoVegas pidättää itsellään oikeuden rajoittaa pelaajan oikeutta osallistua yksittäisiin tai kaikkiin tarjouksiin.
 • Asiakkailla saa olla vain yksi henkilökohtainen rekisteröity pelitili LeoVegasilla ja kaikki tarjoukset on sallittu hyödyntää yhden kerran. Tarkennuksena, tämä tarkoittaa että tarjouksen voi hyödyntää vain kerran samaa kotiosoitetta, sähköpostiosoitetta, puhelinnumeroa tai maksuvälinettä (esim. pankki- tai luottokorttia tai Neteller-tiliä) kohden. Jaetuilla tietokoneilla, kuten kirjasto- tai työkoneilla, olevat tilit ovat myös yhden tilin säännön alla. Pidätämme oikeuden perua yksittäisen tarjouksen tai kaikki tarjoukset keneltä tahansa asiakkaalta tai asiakasryhmältä milloin tahansa oman harkintamme mukaisesti.
 • LeoVegas pidättää itsellään oikeuden muuttaa, perua, vaatia takaisin tai kieltäytyä tarjouksesta oman harkintansa mukaisesti.
 • LeoVegas varaa itselleen oikeuden vetää takaisin tarjous joko kokonaan tai osittain, mikäli pelaaja itsekseen tai osana ryhmää rikkoo mitä tahansa kampanjan tai tarjouksen sääntöä tai mikäli voidaan todeta, että pelaaja tai pelaajaryhmä on pelannut siten, että talletustarjouksesta, korotetusta voitosta ilmaisvedosta tai muusta tarjouksesta johtuen heille on tulossa varma etu pelin lopputuloksesta riippumatta.
 • LeoVegasin Yleiset Säännöt ja Ehdot pätevät näiden ehtojen lisäksi.

AVAA TILI TÄSTÄ

Kommentit (0)