Expekt - helppo ja nopea vedonvälittäjä

Expekt - helppo ja nopea vedonvälittäjä

päivitetty: Torstai, 20.09.2018, 11:30

Comments: 0

Expekt, helppoa ja nopeaa vedonlyöntiä

Vuonna 1999 perustettu Expekt tarjoaa nykyisin korkealuokkaisia rahapelikokemuksia jokaisella tasolla. Yhtiöllä on vankka tausta vedonvälittäjänä, mutta nykyisin sen alta löytyvät sekä mahtava kasinopelitarjonta että livevedonlyönnin koko sarja. Alkujaan Pohjoismaisille markkinoille suunnattu välittäjä on nykyisin kerännyt itselleen tukevan jalansijan koko Euroopan alueella.

Expekt luotettavuus

Expekt tarjoaa loistavat vedonlyöntiolosuhteet työskentelemällä yhteistyössä maailman suurimpien toimijoiden kanssa. Expekt toimii mm. Euroopan suurimpien pankkien, Natwestin ja Barclaysin, kanssa. Tietokonesysteemit ja data on suojattu käyttäen Dellin servereitä ja Fortinet Firewallia, ja pitävät sisällään Thawte SSL encryption - todisteen. Voit koska tahansa pelata pelejä joko

ilmaiseksi tai oikealla rahalla. Expekt lupaa maksaa kaikki voittosi ja voit koska tahansa siirtää rahasi pankkitilillesi. Jokaisena päivänä tuhannet pelaajat nostavat pelivoittonsa ilman ongelmia.

Rahan siirtäminen Expektille

Ennen kuin pystyt aloittaamaan vedonlyönnin Expektillä, sinun täytyy tallettaa rahaa tilillesi. Rahan tallettaminen Expektillä on sekä turvallista että nopeaa. Kirjaudu käyttäen käyttäjätunnustasi ja salasanaasi, klikkaa "credit" ja noudata ruudulle tulevia ohjeita.

Ensimmäinen talletuksesi voidaan tehdä käyttäen mitä tahansa seuraavista tavoista:

  •    Luottokortti Card VISA, VISA Electron tai MasterCard
  •    Elektroninen kukkaro
  •    Pankkisiirto
  •    Paysafe card
  •    Neteller

 
Vedonlyöntibonus Expektille

Myös Expektin tarjoama vedonlyöntibonus on muotoa erinomainen. Harva vedonvälittäjä tarjoaa ensitalletuksen yhteydessä suoraa 200% vedonlyöntibonusta aina 100€ asti. Talletat siis 50€ ja saat heti käyttöösi 150€ pelirahaa. Näin saat jo pienellä rahalla mahdollisuuden kasvattaa pelikassaasi tuntuvasti.

Tutustu Expektiin tästä linkistä


Kommentit (0)