Ylikerroin.comin uudet etusivut julkaistu

Ylikerroin.comin uudet etusivut julkaistu

Updated on To, 01/07/2010 - 14:48

Tervetuloa Ylikerroin.comin uusille etusivuille!

Sivustoprojektimme on kestänyt jo pienen ikuisuuden, joten päätimme vihdoinkin julkaista sivut hieman keskeneräisenäkin. Sisältöä on kasassa jo sen verran, että uskomme sivuston olevan käyttäjille hyödyksi. Ulkoasussa on vielä paljon säätämistä eikä kaikki linkit ja toiminnot ehkä toimi niinkuin pitäisi, joten toivomme kärsivällisyyttä! Tietenkään TÄYSIN valmista ei tule koskaan, sillä haluamme jatkuvasti kehittää sivustoa ja tuottaa käyttäjillemme uutta informaatiota ja tietoa vedonlyönnistä ja kaikesta siihen liittyvästä.

Sivustomme tarjoaa tietoa vedonlyönnistä artikkelien sekä työkalujen muodossa. Toivottavasti löydät täältä jotain, joka hyödyttää myös sinua tässä kiehtovassa maailmassa.

Mikäli tunnet halua olla mukana vaikuttamassa näiden sivujen sisältöön tai sinulla on tarjota meille juttuja tai muuta vedonlyöntiin/urheiluun liittyvää, ota rohkeasti yhteyttä.

Yhteyttä meihin voi ottaa palautelomakkeella.

Päivän spesiaali

SuperLennyltä hieno ensitalletusbonus!

SuperLenny tarjoaa uusille rekisteröityneille käyttäjille hyvää ensitalletusbonusta. Bonus on suuruudeltaan 100% 100€ asti.

Talletus + bonus tulee kierrättää kolme kertaa vähintään 1,60 -tasoisilla kertoimilla 30 päivän aikana.

ETA-välittäjänä SuperLenny on myös voittojen suhteen veroton.

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.