Uudet

Bullsille tiukka voitto - Lauri Markkanen ratkaisevassa roolissa

Updated on Ma, 20/11/2017 - 11:04

Chicago Bulls nappasi viime yönä komean voiton Charlotte Hornetsista luvuin 123-120. Voitto oli Bullsille vasta kauden kolmas, kun tappioita on jo joukkueen tilille kertynyt 10. Tälläinen saldo on kuitenkin sellaista, mitä Bullsin heikolta joukkueelta voikin odottaa. Tämän ymmärtävät kaikki joukkueen faneja myöten, joille on selvää, että joukkueen uudelleenrakennus on käynnissä ja kesän draftista olisi hienoa saada ensimmäisen kierroksen varaus. Kuitenkin kyllähän niitä voittojakin halutaan nähdä, varsinkin kun ne tulevat kotihallissa tälläisessä jännitysnäytelmässä.

LeoVegasilta rahat kymmenkertaisesti takaisin Patrik Laineen maalilla

Updated on Ma, 20/11/2017 - 10:30

LeoVegas tarjoaa tällä viikolla uusille Ylikerroin.comin kautta liittyville asiakkailleen korotetun kertoimen lauantai-illan otteluun Winnipeg - New Jersey. Kampanjalinkin kautta rekisteröityneet asiakkaat saavat tässä ottelussa Patrik Laineen tekemästä maalista rahat peräti kymmenkertaisesti takaisin!

Matthew Tkachukin sopan hämmennys

Updated on Pe, 17/11/2017 - 19:11

Detroit Red Wings murskasi Calgary Flamesin luvuin 8-2. Ottelun loppupuolella nähtiin mylläkkä, joka käynnistyi, kun Red Wingsin Luke Witkowski oli tappelun jäljiltä siirtymässä pukukopin puolelle, mutta Flamesin Matthew Tkachuk päätti vielä läpsästä hieman Witkowskia mailalla pohkeelle. Witkowskille tullee 10 ottelua pelikieltoa jäälle palaamisesta tämän ottelun 37 jäähyminuutin päälle.

Valioliiga-syksyn yhteenveto - yksi joukkue ylitse muiden

Updated on Ma, 20/11/2017 - 10:30

Valioliigakaudesta 2017 – 2018 on nyt takana vajaa kolmannes. Alkukausi on sujunut manchesterilaisten hallinnassa, vaikkakin Punaisten meno on hyytynyt viime kuukausina otteluohjelman vaikeuduttua ja Paul Pogban loukkaannuttua. Taivaansiniset on sen sijaan jatkanut erittäin vakuuttavia otteita läpi syksyn.