Uudet

Unibet: OG:n voiton kerroin korotettu 30.00 mousesportsia vastaan!

päivitetty: Sunnuntai, 29.03.2020, 20:01

Muu urheilumaailma on hiljentynyt, mutta elektronisen urheilun puolella meininki on pysynyt lähes ennallaan. ESL Pro Leaguessa Aleksi "Aleksib" Virolaisen OG kohtaa sunnuntaina mousesportsin. Unibet tarjoaa live-streamit kaikkiin ESL Pro League -otteluihin!

Mikäli luotto OG:n ja Aleksibin taktiikoihin riittää, niin Unibet tarjoaa uusille asiakkailleen kertoimen 30.00 OG:n voitosta.

Haasta kaverisi pokeriturnaukseen Coolbetillä!

Päivät matelevat, suoratoistopalveluista kaikki katsomisen arvoinen katsottu, telkusta tulee vain uusintoja, yksinolo sisätiloissa turhauttaa, mitä tehdä?

Tähän ongelmaan Coolbet tarjoaa hyvän aktiviteetin, mikäli olet pokerin ystävä. Kaikki ovat tervetulleita, niin vanhat kuin uudet asiakkaat. Mikäli olet uusi asiakas niin kannattaa hyödyntää bonus.

Ence kohtaa Astraliksen, molemmille joukkueille kerroinkorotus!

päivitetty: Lauantai, 21.03.2020, 11:46

Suomalainen Ence kohtaa viimeisen vuoden CS:GO turnauksia dominoineen Astraliksen perjantaina 20.3. Ence lähtee otteluun selkeänä altavastaajana, etenkin kun näytöt viimeisten kuukausien aikana ovat jättäneet parantamisen varaa mutta sinivalkoisten lasien läpi kaikki on tietenkin mahdollista!

Coolbetiltä 20€ talletuksella 10€ ilmaisveto eSportsiin neljänä viikkona!

päivitetty: Torstai, 26.03.2020, 01:42

Suurin osa urheilusta on tauolla, mutta eSports pyörii täyttä häkää. Coolbet tarjoaa suomalaisille asiakkailleen neljänä viikkona 10 euron ilmaisvedon, tekemällä viikottain vähintään 20 euron talletuksen.

Talletuksen summalla (20€) on 3x kierrätysvaatimus.

Ilmaisvedolla ei ole kierrätysvaatimusta.

Robert Helenius iski jättiyllätyksen!!

päivitetty: Torstai, 26.03.2020, 13:04

Ennen ottelua vedonlyönnissä Robben kertoimet pyöri 10 tasossa voittamatonta Puolan Adam Kownackia vastaan. Robbe ei kuitenkaan antanut suuren altavastaajan aseman vaikuttaa, vaikka ensimmäisessä kolmessa erässä olikin ottavana osapuolena. Neljäs erä oli sitten Robben näytöstä.