Uudet

Markus Hännikäisen NHL-uran avausmaali ja paljon muuta

Updated on Ma, 23/01/2017 - 10:02

Markus Hännikäisen NHL-uran avausmaali ja paljon muuta Markus Hännikäinen teki NHL-uransa avausmaalin 10 ottelussaan. Hännikäinen on 23-vuotias vasenlaitahyökkääjä, joka teki varaamattomana pelaajana huhtikuussa 2015 kaksivuotisen tulokassopimuksen Columbus Blue Jacketsin kanssa. Robin Lehnerin esitti oikean highlight-torjunnan. Mitch Marnerin veivasi hävyttömän hienon maalin voittomaalikisassa.

Palaako Crystal Palace vihdoin voittojen tielle?

Betsari Pro blogi

Crystal Palacessa ehdittiin jo painaa paniikkinappulaa kauden aikana, kun manageri Alan Pardew sai kenkää ja tilalle pestattiin Valioliigan putoamistaistoissa parhaimmat meriittinsä ansainnut Sam Allardyce. Big Samin alku ei ole ollut paras mahdollinen, mutta on varsin helppo odottaa joukkueen parantavan otteitaan koko ajan kauden edetessä.

Betser bonuskierrätys 21.1.2017

Bonushunter blogi

Viime yön NHL-peleissä Boston hallitsi, mutta Chicago kuittasi 1-0-voiton. Carolina jäi vastaavasti Pittsburghin jyrän alle. Bonussaldo tippui 77,19 euroon. Tänään aloitetaan pelit yhdellä NHL-kohteella. Lisätty Valioliiga-vetoja.

Päivän spesiaali

100% talletusbonus 10Betiltä 100e asti!!

10bet tarjoaa uusille suomalaisasiakkailleen 100% talletusbonusta 100 euroon asti. 10bet on siirtynyt Maltan lisenssin alle ja ETA-välittäjänä se on myös voittojen suhteen veroton.

Saat talletusbonuksen koodilla FIN100. Bonuksen kierrätysvaatimus on viisi kertaa talletus+bonus. Minimikerroin bonuskierrätykselle on 1,60. Lue tarkemmat bonusehdot 10betin sivuilta!

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.