Uudet

Tuukka Rask ottaa lämpöä

Tuukka Rask ei ole tunnetusti niitä kaikista rauhallisimpia maalivahteja, kun joku asia ottaa kupoliin ja tältä temperamenttiselta Boston Bruinsin -vahdilta onkin nähty melkoisia kiukunpurkauksia. Seuraavalla videolla se tunnetuin päreiden palaminen AHL:sta Providence Bruinsin väreissä. Katsoessa kyseisiä maaleja, niin voi ymmärtää Tuukan turhautumisen.

Yhteenveto - Mobilebet vedonlyöntibonus

Bonushunter blogi

Mobilebetin bonuskierrätys (20€ talletus, 40€ bonus) päättyi kolmeen hutivetoon ja loppusaldoksi jäi 20 euroa tappiota. Bonushunterin kierrätyskassa laski siis 2452,33 euroon. Vielä ollaan kuitenkin mukavasti voitolla, sillä kierrätyksiä lähdettiin tekemään 2000 euron alkukassalla.

Maali, mutta hupsista väärä pääty

Omat maalit eivät ole mikään harvinaisuus, jotka yleensä syntyvät vain epäonnekkaan tilanteen kautta. Kuitenkin välillä omissa maaleissa pistää kotikatsomossa mietityttämään, että mitä pelaaja oikein tilanteessa ajatteli tai miten ihmeellä noin voi edes käydä. Viihdemielessä nämä ovat kyllä katseltavina loistokamaa ja seuraavassa parhaimpia niin futiksen, kuin lätkän maailmasta.

Twitter ja vedonlyönti

Updated on Ma, 10/07/2017 - 08:59

Twitter - vihjeitä, uutisia, kommentointia, keskustelua sekä hyväuskoisten hyödyntämistä

Twitteristä ei koskaan tullut sosiaalisen median kentässä vakavasti otettavaa kilpailijaa esimerkiksi Facebookille, mutta se on kiinnostava kenttä operoidessa urheilun ja vedonlyönnin maailmassa.