Uudet

Miten tuossa vielä pystyy pitämään pyörän pystyssä!

Japanin GP:ssä Moto2-luokan ykköskuljettajiin kuuluva Alex Marquez esitti Motegin märällä radalla sellaista pyöränsä hallintaa, että varmasti jokaiselta moottoripyörät tuntevalta nousee hattu päästä. Turha tässä sen enempää on tapahtumaa pohjustaa, vaan alla on video tästä huikeasta pelastuksesta.

Tämän hetken parhaat kampanjat ja bonukset tilinavaajille

päivitetty: Sunnuntai, 20.10.2019, 22:52

Tällä hetkellä on käynnissä monta uusille asiakkaille suunnattua tarjousta ja kampanjaa, joissa on erityisen hyvät bonuksen kierrätysehdot tai sitten korotettu kerroin mukavilla ehdoilla.

Lisäksi poiminnoissa on painotettu vedonlyöntitoimistoiden luotettavuutta, eli mikäli voittoa tulee, niin voi täysin luottaa siihen, että rahatkin saa kotiutettua.

Sarjahistorian surkeimman alkukauden pelannut Manchester United isännöi kaikkien aikojen parasta Liverpoolia

päivitetty: Perjantai, 18.10.2019, 20:00

Englannin jalkapallohistorian menestyneimmät seurat Manchester United ja Liverpool kohtaavat sunnuntai-iltana tarunhohtoisessa Unelmien teatterissa. Liverpool lähtee Old Traffordille suurempana voittajasuosikkina kuin koskaan aiemmin koko Valioliigan historiassa.

Mistä hyvät vedonlyöntisivustot on tehty?

päivitetty: Maanantai, 21.10.2019, 00:18

Vedonlyöntisivuston valinta 2019

Kun käyttäjä lähtee valitsemaan itselleen uutta vedonlyöntisivustoa, hän tavoittaa valtavan määrän erilaisia vedonvälittäjiä, joista hänen pitäisi pystyä valitsemaan juuri itselleen sopiva. On kuitenkin hyvä tarkistaa muutama perusasia ennenkuin ryhtyy minkään sivuston asiakkaaksi.