Julius Honka avasi pistetilinsä ensimmäisessä NHL-ottelussaan!

Julius Honka avasi pistetilinsä ensimmäisessä NHL-ottelussaan!

Updated on Ti, 22/11/2016 - 21:52

Comments: 0

Dallas Starsin Julius Hongalle yön ottelu oli ensimmäinen NHL:ssä. Ottelu sujuikin mallikkaasti, sillä Stars voitti Minnesota Wildin jatkoajalla luvuin 3-2. Julius Honka avasi syötöllä pistetilinsä ja peliaikaa kertyi 21 minuuttia, viisi laukausta kohti maalia sekä tehotilastoon merkintä +1. Julius Honka on Dallas Starsin kesän 2014 varaus numerolla 14. Keskustelupalstoilla Stars-fanit olivat hyvin mielissään Hongan otteisiin ja yleinen mielipide tuntuikin olevan, että hän oli yön ottelun paras Stars-pakki Ensimmäisellä videolla on yön ottelun avaussyöttö ja toisella kooste alkukauden otteista AHL:ssa.

 

Kommentit

Päivän spesiaali

100% talletusbonus 10Betiltä 100e asti!!

10bet tarjoaa uusille suomalaisasiakkailleen 100% talletusbonusta 100 euroon asti. 10bet on siirtynyt Maltan lisenssin alle ja ETA-välittäjänä se on myös voittojen suhteen veroton.

Saat talletusbonuksen koodilla FIN100. Bonuksen kierrätysvaatimus on viisi kertaa talletus+bonus. Minimikerroin bonuskierrätykselle on 1,60. Lue tarkemmat bonusehdot 10betin sivuilta!

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.