Julius Honka avasi pistetilinsä ensimmäisessä NHL-ottelussaan!

Julius Honka avasi pistetilinsä ensimmäisessä NHL-ottelussaan!

Updated on Ti, 22/11/2016 - 21:52

Comments: 0

Dallas Starsin Julius Hongalle yön ottelu oli ensimmäinen NHL:ssä. Ottelu sujuikin mallikkaasti, sillä Stars voitti Minnesota Wildin jatkoajalla luvuin 3-2. Julius Honka avasi syötöllä pistetilinsä ja peliaikaa kertyi 21 minuuttia, viisi laukausta kohti maalia sekä tehotilastoon merkintä +1. Julius Honka on Dallas Starsin kesän 2014 varaus numerolla 14. Keskustelupalstoilla Stars-fanit olivat hyvin mielissään Hongan otteisiin ja yleinen mielipide tuntuikin olevan, että hän oli yön ottelun paras Stars-pakki Ensimmäisellä videolla on yön ottelun avaussyöttö ja toisella kooste alkukauden otteista AHL:ssa.

 

Kommentit

Päivän spesiaali

Triplaa voittosi 888sportilla!

888Sport on uusi tulokas Suomen vedonlyöntimarkkinoille. Tämä suuri välittäjä on avannut nyt myös suomenkieliset sivut.

888Sport tarjoaa tervetulobonuksena ensimmäisen vetosi (max 10e) voitot triplana. Esimerkiksi panostamalla 10 euroa 2,00 kertoimeen saatkin voittona 20 euron sijaan 40 euroa.

ETA-välittäjänä 888sport on myös voittojen suhteen veroton.

888sportin kertoimien toimittajana on sama yritys, joka tekee kertoimet myös mm. Unibetille ja PAFille. Jos Unibetin panosrajoitukset tuovat sinulle jo harmaita hiuksia, niin tässä on erinomainen vaihtoehto sille!

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.