Kierrosraportti: Ässät ja SaiPa jatkavat lentoaan

Kierrosraportti: Ässät ja SaiPa jatkavat lentoaan

Updated on Su, 28/09/2014 - 17:06

Comments: 0

HIFK - Lukko 5-4 ja.

Laukaukset maalintekosektorista: 29-26

Kommentti: HIFK hallitsi ottelun alkua, mutta Lukko sai myöhemmin pelinsä kulkemaan. Tasapeli varsin oikeutettu tulos. Lukko hävinnyt toistaiseksi kaikki kolme jatkoille/rankkareille mennyttä peliään.

HPK - Tappara 5-2

Laukaukset maalintekosektorista: 24-19

Kommentti: HPK petrasi selvästi huonon Ässät-ottelun jäljiltä. HPK:lla hyvä startti pelille. Lopulta peli oli melko tasaista ja lukemat ehkä repesivät liikaa kotijoukkueelle tilanteisiin nähden.

Ilves - Ässät 2-3

Laukaukset maalintekosektorista: 20-20

Kommentti: Tasainen ottelu, joka olisi voinut kääntyä kummalle tahansa. Ässien puolustuspeli edelleen hyvällä tasolla ja Rinne viimeisenä lukkona.

KalPa - JYP 3-2

Laukaukset maalintekosektorista: 25-19

Kommentti: Tiukka ottelu, joka kääntyi KalPalle viime hetkillä. Tilanteisiin nähden ehkä tasapeli olisi ollut reiluin tulos.

Sport - Kärpät 0-4

Laukaukset maalintekosektorista: 12-17

Kommentti: Sportilla tuottaa edelleen tuskaa maalipaikkojen luonti. Tosin nyt vastus oli kovin mahdollinen. Kärpät tuli myrskyn lailla avauserään ja ratkoi pelin siinä.

SaiPa - Blues 4-1

Laukaukset maalintekosektorista: 17-26

Kommentti: Tasainen ottelu ratkesi kotijoukkueen viimeistelytehokkuuteen. Blues taisteli sitkeästi ja loi myös maalipaikkoja, mutta taitoa maalintekoon ei tunnu löytyvän (jos Kantola ei onnistu). SaiPa johti 3-0 jo 25 minuutin kohdalla, joten laukaisutilastot ehkä hieman mairittelevat vieraita, koska kotijoukkueella ei ollut tuossa vaiheessa enää syytä yltiöpäiseen pelaamiseen.

Kommentit

Päivän spesiaali

Vikibetin erikoistarjous!!

Vikibet tarjoaa ainoastaan Ylikerroin.comin kautta rekisteröityneille käyttäjilleen hieman lisäherkkua rekisteröinnin yhteyteen.

Tarjolla on 100% ensitalletusbonus 100€ asti vedonlyöntiin, sekä kaupan päälle 100 ilmaispyöräytystä video slot -peli Starburstiin!

Vikibetin ensitalletusbonus pitää kierrättää 6 kertaa (sekä talletus että bonusraha) vähintään 2.0 tasoisilla kertoimilla. Kierrätys täytyy suorittaa 90 päivän aikana.

ETA-välittäjänä voitot Vikibetiltä ovat verottomia.

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.