Kierrosraportti: HPK ja SaiPa upeisiin voittoihin

Kierrosraportti: HPK ja SaiPa upeisiin voittoihin

Comments: 0

Ylikertoimen lätkävihjeillä oli hyvä päivä, kun molemmat pelikohteet HPK ja SaiPa napsuivat kohdilleen. Kärppien tukkoisat peliesitykset saivat siis jatkoa. Kotijoukkue HPK:lla ei ollut oikeastaan missään vaiheessa suurempaa hätää Kärppien kanssa ja pisteet jäivätkin ansaitusti Rinkelinmäelle. Toisessa matsissa SaiPa sai todellisen unelma-alun, kun joukkue siirtyi alle minuutissa jo kahden maalin johtoon. Tämän jälkeen Tappara oli ottelussa aavistuksen verran parempi, mutta lopulta SaiPa onnistui pusertamaan niukan 3-2-vierasvoiton kotiin. Tapparan tasoitus oli enemmän kuin lähellä minuutti ennen ottelun varsinaisen peliajan loppua. Olli Palola pääsi tykittämään 6-4-ylivoimassa kohti lähes tyhjää maalia, mutta SaiPan maalivahti Jussi Markkanen syöksyi tavaramerkkitorjunnallaan kiekon tielle.

HPK - Kärpät 6-2

Laukaukset maalintekosektorista: 25-20

Kommentti: Kärpät samalla lailla altavastaajana mitä Ilvestä vastaan. Ei päässyt kunnolla tunkeutumaan maalipaikoille. Ansaittu voitto HPK:lle.

Tappara - SaiPa 2-3

Laukaukset maalintekosektorista: 25-19

Kommentti: Tapparalta kohtuullisen hyvä peli ja olisi ehkä ainakin tasapelin ansainnut. SaiPa taisteli hyvin ja Markkanen oli viimeisenä lukkona.

Kommentit

Päivän spesiaali

SuperLennyltä hieno ensitalletusbonus!

SuperLenny tarjoaa uusille rekisteröityneille käyttäjille hyvää ensitalletusbonusta. Bonus on suuruudeltaan 100% 100€ asti.

Talletus + bonus tulee kierrättää kolme kertaa vähintään 1,60 -tasoisilla kertoimilla 30 päivän aikana.

ETA-välittäjänä SuperLenny on myös voittojen suhteen veroton.

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.