Kierrosraportti: HPK ja SaiPa upeisiin voittoihin

Kierrosraportti: HPK ja SaiPa upeisiin voittoihin

Comments: 0

Ylikertoimen lätkävihjeillä oli hyvä päivä, kun molemmat pelikohteet HPK ja SaiPa napsuivat kohdilleen. Kärppien tukkoisat peliesitykset saivat siis jatkoa. Kotijoukkue HPK:lla ei ollut oikeastaan missään vaiheessa suurempaa hätää Kärppien kanssa ja pisteet jäivätkin ansaitusti Rinkelinmäelle. Toisessa matsissa SaiPa sai todellisen unelma-alun, kun joukkue siirtyi alle minuutissa jo kahden maalin johtoon. Tämän jälkeen Tappara oli ottelussa aavistuksen verran parempi, mutta lopulta SaiPa onnistui pusertamaan niukan 3-2-vierasvoiton kotiin. Tapparan tasoitus oli enemmän kuin lähellä minuutti ennen ottelun varsinaisen peliajan loppua. Olli Palola pääsi tykittämään 6-4-ylivoimassa kohti lähes tyhjää maalia, mutta SaiPan maalivahti Jussi Markkanen syöksyi tavaramerkkitorjunnallaan kiekon tielle.

HPK - Kärpät 6-2

Laukaukset maalintekosektorista: 25-20

Kommentti: Kärpät samalla lailla altavastaajana mitä Ilvestä vastaan. Ei päässyt kunnolla tunkeutumaan maalipaikoille. Ansaittu voitto HPK:lle.

Tappara - SaiPa 2-3

Laukaukset maalintekosektorista: 25-19

Kommentti: Tapparalta kohtuullisen hyvä peli ja olisi ehkä ainakin tasapelin ansainnut. SaiPa taisteli hyvin ja Markkanen oli viimeisenä lukkona.

Kommentit (0)