NHL-kaudella 2016-17 maalivahtien varusteet pienevät pelikiellon uhalla. Uusia määräyksiä tulee housujen kokoon sekä yläkehon varustukseen. Näillä on tarkoitus karistaa ylimääräinen ”läski” pois varusteista, jotka eivät lisänneet maalivahtien turvallisuutta, vain antoivat lisäetua torjuntatyöskentelyyn.

Näillä menettelyillä haetaan epäreilun edun poistamista ja oikean taitotason paremmmin esille tuomista. Idean isältä Kay Whitmorelta kysyttiin mahdollisista maalimäärien kasvusta, nin se ei ole kuulemma ole muutoksen takana, mutta aika näyttää miten käy. Maalivahdeista muun muassa Devilsin Cory Schneider ja Capitalsin Braden Holtby olivat ajamassa vahvasti muutosta läpi.

Varustesääntö on jo olemassa, mutta ne ovat hyvin epäselvät ja niissä useasti liikutaan harmaalla alueella. Nyt säännöistä halutaan tehdä niin selvät, että selityksien ja tulkintojen mahdollisuus poistuu. Muutoksella toivotaan myös maalimärien kasvua, sillä maalimäärät ovat olleet jo vuosia laskussa ja luonnollisesti katsojat haluavat nähdä maaleja, mikäli tilannetta voidaan edesauttaa karsimatta maalivahtien turvallisuudesta.

Kuitenkin yksi suurimmista ajatuksen kannattajista ja puolestapuhujista ovat olleet NHL:n parhaat maalivahdit, jotka haluavat että varusteet eivät mitätöi tai radikaalisti pienennä todellisia taitoeroja. Uudet varusteet tulevat maalivahdeille saataville kesän aikana. Alla vielä havainnollistavat kuvat 80-luvulta sekä selkeästi tuoreampi kuva. Kuvat toki ovat hieman turhankin pitkältä aikaväliltä sillä muutos varusteiden kasvussa on ollut tasaista.

Tekstin lähde: CBC

Katso myös nämä tarjoukset

Vedonlyöntibonus: 100 % ilmaisveto 100 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Panosta talletus 5x, saat 100 % ilmaisvedon Minimikerroin single 1,5, yhdistelmät 1,7 Kierrätysaikaa 14 vrk

Vedonlyöntibonus: 5 x 10 € ilmaisvedot

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Lyö vetoa 50 € edestä ja saat 5 x 10 € ilmaisvetoja Talletus tulee kierrättää 1 x Minimikerroin kierrätyksessä 1,8 Ilmaisveto voimassa 7 päivää

Vedonlyöntibonus: 10 € ilmaisveto

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Aseta vähintään 10€ veto haluamaasi kohteeseen 1.8 minikertoimella. Kun vetosi on ratkennut, saat heti käyttöösi 10€ ilmaisvedon haluamaasi yksittäiskohteeseen. Ilmaisvedon löydät suoraan vetokupongiltasi löytyvästä alasvetovalikosta. Ilmaisveto on voimassa 7 päivää.

Vedonlyöntibonus: 25€ ilmaisveto

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Saadaksesi ilmaisvedon, sinun tulee asettaa vähintään 25 € veto minimikertoimella 1.8. Ilmaisveto on voimassa 7 päivää. Ilmaisvedon voi käyttää mihin tahansa lajiin.

Bonus vedonlyöntiin: 100 % 100 €

Bonusehdot

Vain uusille pelaajille

Bonus + talletus tulee kierrättää 4 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,8 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 100 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Talletus + Bonus tulee kierrättää 4 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,8 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: Ilmaisvetoja, joka viikko

Bonusehdot

 

Ei talletusbonusta, mutta vaihtuvat ilmaisvetotarjoukset joka viikko

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 100 € asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Bonus on kierrätettävä vähintään 8x. Minimikerroin kierrätyksessä on 1.80. Maksimipanos bonuksella pelatessa on 10 €. Kierrätysaikaa on 30 päivää.

Bonukset ovat vain uusille asiakkaille.