Sasha Barkov ratkaisi jälleen voittomaalikisassa!

Sasha Barkov ratkaisi jälleen voittomaalikisassa!

Updated on To, 01/12/2016 - 01:05

Comments: 0

Tällä kaudella Aleksander Barkov on onnistunut maalinteossa vasta kahdesti, kun 38 laukauksesta vain kaksi on uponnut verkon perukoille. Lisäksi tilillä on 10 syöttöä. Kuitenkin Barkov on pelaaja, joka ei tarvitse isoja tehoja ottelusta toiseen ollakseen joukkueen avainpelaaja ja eiköhän nuo maalihanatkin vähitellen aukea, vertauksena viime kaudella Sashan viimeistelyprosentti oli 16.4%, kun tällä hetkellä se on vain 5.3%. Sashan puolustuspelaaminen on NHL:n eliittiä, hyökkäyspäässä hän on joukkueensa moottori ja on vain ajan kysymys, koska maalejakin alkaa syntymään tiuhempaan tahtiin. Viime yön ottelussa hän ratkaisi voittomaalikisassa voiton jälleen joukkueelleen takuuvarmalla viimeistelyllä ja kuka voikaan unohtaa tuota vain muutama peli sitten tullutta huikeaa myös voittomaalikisan ratkaisevaa taiturointia. 

 

Kommentit

Päivän spesiaali

100% talletusbonus 10Betiltä 100e asti!!

10bet tarjoaa uusille suomalaisasiakkailleen 100% talletusbonusta 100 euroon asti. 10bet on siirtynyt Maltan lisenssin alle ja ETA-välittäjänä se on myös voittojen suhteen veroton.

Saat talletusbonuksen koodilla FIN100. Bonuksen kierrätysvaatimus on viisi kertaa talletus+bonus. Minimikerroin bonuskierrätykselle on 1,60. Lue tarkemmat bonusehdot 10betin sivuilta!

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.