Urheilumaailman kamalimpia loukkaantumisia

Urheilumaailman kamalimpia loukkaantumisia

päivitetty: Perjantai, 31.07.2015, 12:33

Comments: 0

Nämä eivät todellakaan ole heikkohermosille, mutta listataan nyt muutamia, kun kumminkin näistä monesti puhutaan. Kenellekkään urheilijalle ei toivoisi minkäänlaisia loukkaantumisia saati sitten tälläisiä.

NHL:n varmasti kaikkien aikojen vastenmielisin tilanne, kun luistiminen terä viilsi Clint Malarchukin kaulavaltimon auki ja hetkessä jäällä oli verilammikko. Näky oli niin kuvottava, että pelaajat oksentelivat kentällä ja katsojat pyörtyivät paikoilleen ja kaksi sai jopa sydänkohtauksen. Malarchukin pelastava enkeli oli joukkueen kuntovalmentaja, jolla oli lääkäritaustaa armeija-ajoilta. Malarchuk sai kaulaansa hurjat 300 tikkiä.

 

Jaroslav Otevrelin kamala kohtalo on jäänyt kaikkien SM-Liigaa seuranneiden mieleen. Otevrel halvaantui kaulasta alaspäin. Nykyään Otevrel asuu kotonaan Zlínissä vaimonsa ja tyttärensä kanssa ja työskentelee tietokoneella suutikun avulla.

  Intialaispelaaja murtaa niskansa maalituuletuksessa ja menehtyy samantien.

  Pahan näköstä jälkeä jalalle.

Shaun Livingstonin karsea loukkaantuminen lopetti lähes hänen uransa. Häntä pidettiin huippulahjakkuutena, mutta tämän loukkaantumisen vuoksi hänestä ei koskaan tullu tähteä. Kuitenkin hän pelaa edelleen NBA:ssa hyvällä tasolla, kovan uurastuksen kautta hän loi hienon uran kaikesta huolimatta NBA:ssa.

Andew Bogutilla on ollut urallaan paljon loukkaantumisia, mutta tässä kävi yksinkertaisesti vain huono tuuri. Bogut oli aikanaan 1. varaus koko draftissa, eikä häntä voi sanoa pettymykseksi, mutta loukkaantumiset ovat veroittaneet varmasti maksimitasoa.

Hammaslääkärille työsarkaa.

 

Loppuun vielä uskomattomia selviytymistarinoita muualta kuin urheilun maailmasta!

Kommentit (0)