Vuoden 2016 hienoimmaksi maaliksi äänestettiin Mohd Faiz Subrin vapaapotkuosuma!

Vuoden 2016 hienoimmaksi maaliksi äänestettiin Mohd Faiz Subrin vapaapotkuosuma!

Comments: 0

Tämä Mohd Faiz Subrin vapaapotkumaali voitti äänestyksen vuoden 2016 hienoimmasta maalista (FIFA Puskás Award 2016). Kymmenen ehdokkaan joukossa oli myös Suomen Simon Skrabbin upea osuma. Vuoden parhaana pelaajana palkittiin Cristiano Ronaldo ja parhaan valmentajan pystin pokkasi Claudio Ranieri. Seuraavassa vielä kolmen kärjen osumat Mohd Faiz Subri (äänistä 59,7%), Marlone (22,86%) ja Daniuska Rodríguez (10,01%). Loppuun vielä Simon Skrabbin osuma, joka ei siis sijoittunut kolmen kärkeen ja muita sijoja ei rankattu.

Kommentit

Päivän spesiaali

100% talletusbonus 10Betiltä 100e asti!!

10bet tarjoaa uusille suomalaisasiakkailleen 100% talletusbonusta 100 euroon asti. 10bet on siirtynyt Maltan lisenssin alle ja ETA-välittäjänä se on myös voittojen suhteen veroton.

Saat talletusbonuksen koodilla FIN100. Bonuksen kierrätysvaatimus on viisi kertaa talletus+bonus. Minimikerroin bonuskierrätykselle on 1,60. Lue tarkemmat bonusehdot 10betin sivuilta!

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.