Betsafe - taattua viihdettä vedonlyönnistä ja huippubonus

Betsafe - taattua viihdettä vedonlyönnistä ja huippubonus

päivitetty: Torstai, 20.09.2018, 11:27

Comments: 0

Betsafe -  nappaa upea 200€ bonus taskuusi

Näin olet oikeutettu tarjoukseen:

  • Olet uusi asiakas, joka avaa pelitilin ja tekee talletuksen.
  • Asut Suomessa.
  • Talletat jollain muulla kuin Netellerillä tai Skrillillä.
  • Lunastat tämän bonuksen ensimmäistä kertaa. Tämä koskee myös kotiosoitettasi, sähköpostiosoitetta, pankki- ja luottokorttia sekä IP-osoitetta.

Näin saat bonuksen käyttöön:

  • Talletat vähintään 10 euroa. Saat tallettamasi summan suuruisen bonuksen 200 euroon asti.

Milloin voit kotiuttaa bonuksen tai voitot?

  • Talletuksesi + bonussumma tulee kierrättää 4 kertaa vedonlyönnissä vähintään kertoimella 1,80.
  • Esimerkki: Jos talletat 200 euroa ja lunastat 100 % bonuksen, saat toisen 200 euroa bonusvaroja, jolloin sinulla on 400 euroa pelirahaa. Sinun tulee kierrättää 400 euroa yhteensä 4 kertaa, eli yhteensä kierrätysvaatimus on 1600 euroa.
  • Kun olet aktivoinut bonuksen, talletuksesi ja bonusvarasi ovat pelattavissa vain vedonlyönnissä siihen asti, kunnes olet täyttänyt kierrätysvaatimuksen.   
  • Kun kierrätysehto on täytetty, jäljellä olevat varat ovat kotiutettavissa tai pelattavissa missä vain.

Betsafe - intohimoisten vedonlyöjien mekka

Jos Betsafe pitäisi määritellä yhdellä sanalla, olisi se voittaminen. Betsafen slogan kuuluu ”In it to win it” – Betsafe on mukana voittaakseen. Jo vuonna 2006 alkaneen Betsafen historian aikana ulos on maksettu monenlaisia voittoja. Jokainen voitto on maistunut Betsafen pelaajille makealta, ja jokaisen voiton takana on ollut uskallus pelata, panostaa, antaa parhaansa – ja tietenkin intohimoa pelaamiseen.

Intohimo ei ole vedonlyönnissä vihollinen, se on ystävä. Suhtautuessasi pelaamiseen intohimolla, olet myös todennäköisesti valmis panostamaan siihen enemmän aikaa, ja näin saavutat edun muihin veikkaajiin verrattuna. Tilastoilla pääsee pitkälle, mutta intohimo vie sinut maaliviivan yli. Intohimoa riittää myös Betsafella. Befsafe pyrkii jokaisella teolla siihen, että intohimo myös välittyy asiakkaille.

Betsafella riittää pelikohteita ja erikoistarjouksia

Betsafe haluaa tarjota vain parasta pelaajille, eikä Betsafe tahdo tyytyä puolivillaisiin ratkaisuihin. Vedonlyöntikohteiden laajuudesta löytyvätkin kaikki ne sarjat ja lajit, joita vähän vaativampikin vedonlyönnin harrastaja tai ammattilainen kaipaa. Live-vedot onnistuvat myös helposti, ja parhaita matseja voi seurata Betsafen live-streamin kautta.

Pelkkä laadukas pelitarjonta ei kuitenkaan riitä. Betsafe on panostanut pelimerkkejä laadukkaaseen asiakaspalveluun ja esimerkiksi erilaisten maksuvälineiden tarjoamiseen, eikä Betsafe jätä pelaajia missään kohtaa oman onnensa nojaan. Betsafen maailmankuulut yhteistyökumppanit puhuvat varmasti omaa kieltään. Lisäksi Betsafe tykittää päivittäisiä erikoistarjouksia eetteriin. Mitä siis odotat? Liity Betsafen asiakkaaksi!

Luo tili nyt ja nappaa tervetulobonus, niin pääset mukaan urheiluviihteen ja jännityksen maailmaan.

Kommentit (0)