Bonusvertailu: Nordicbet, Expekt ja Bethard

Bonusvertailu: Nordicbet, Expekt ja Bethard

päivitetty: Keskiviikko, 21.08.2019, 08:53

Comments: 0

Nordicbetin, Expektin ja Bethardin bonukset vertailussa

Nordicbet, Expekt ja Bethard tarjoavat kaikki hyviä tarjouksia uusille asiakkaille. Kaikilla on käytössä hieman erilaiset bonukset, joten käydään niitä hieman läpi.

Maksimibonus

Tutkitaan ensin maksimibonuksen määrää. Nordicbet tarjoaa bonusta kolmessa osassa ja yhteissumma nousee 170 euroon. Expektillä freebetin arvo on 100 euroa ja Bethardilla uuden pelaajan vedonlyöntibonus on maksimissaan 50 euroa.

Nordicbetin ensimmäinen bonus on muotoa talleta 100€ ja saa 100% bonusta. Kun ensimmäinen bonus on kierrätetty, niin voi lunastaa toisen bonuksen tallettamalla edelleen 100€, josta bonus on 50%. Kun toinenkin bonus on kierrätetty, niin tämän jälkeen tallettamalla 10€, niin saa 20 euron mobiili-ilmaisvedon.Expekt ei tarjoa bonusta, vaan ilmaisvetoa ensimmäisen vetosi perusteella. Maksimitapauksessa sen voi hyödyntää vetämällä 200€ vedon, josta saa 50% freebetin, eli 100 euroa.Bethardilla bonus maksetaan sen mukaan, miten paljon asettaa vetoja vedonlyöntiin (kierrättää). Aina kun on pelannut Bethardille 100 euron edestä, niin tilille vapautuu 5€ bonus. Tämä on mahdollista lunastaa yhteensä kymmenen kertaa. Eli toisin sanoen, kun panostaa Bethardille 1000 euron edestä, niin bonusta tulee 50€. Minimitalletus bonuksen alulle laittoa varten on 20 euroa.

Minimikertoimet ja kierrätysajat

Bonusten perustietojen lisäksi on hyvä vielä tutkia tarjousten ehdot esimerkiksi minimikertoimien ja kierrätysaikojen suhteen.

Nordicbetin 1. ja 2. bonusraha on kierrätettävä 6 kertaa vähintään kertoimella 1,50. Aikaa kierrätykseen on kummassakin bonuksessa 30 päivää. Ilmaisvedossa saa tililleen nettovoiton, joka tulee kierrättää 3 kertaa 14 päivän sisällä minimikertoimella 1,50.

Expektin ensimmäinen veto on lyötävä vähintään kertoimella 2,00, jonka jälkeen ilmaisveto on käytettävissä. Ensimmäinen veto on tehtävä 7 päivän sisällä rekisteröitymisestä. Osuneesta ilmaisvedosta maksetaan tilille vain nettovoitto-osuus. Tämä osuus on kotiutettavissa ilman kierrätysvaatimuksia.

Bethardilla bonus on lunastettava 7 päivän kuluessa ensitalletuksen tekemisestä. Panostus vedonlyöntiin (kierrätys) on tehtävä vähintään kertoimella 1,80, jotta bonus vapautuu käyttöön.

Kannattaa myös huomioida, että nykyään talletukset, jotka tehdään esimerkiksi Skrillin tai Netellerin avulla eivät oikeuta bonuksen saamiseen. Tämä ehto on lähes kaikilla firmoilla käytössä.

Kaikki hyviä tarjouksia

Yhteenvetona voidaan todeta, että Nordicbetin, Expektin ja Bethardin bonukset ovat kaikki varsin helposti hyödynnettävissä. Jokainen on omalla tavallaan hyvä. Expektin ilmaisveto ei vaadi kierrätystä, joten se on näistä helpoin toteuttaa. Nordicbet taas tarjoaa suurinta bonusta, mutta kierrätykseen on hyvä varata hetki aikaa. Bethardilla voi taas pienelläkin summalla onnistua keräämään suhteellisen ison bonuksen ja Bethardin bonus on myös helppo ottaa käyttöön.

Aina ennen tallettamista ja bonusten käyttöönottamista kannattaa tarkistaa tarjousten ehdot vedonvälittäjän sivuilta. Tarjouksiin voi tulla aika ajoin pieniä muutoksia.

Kommentit (0)