NHL-kausi 2014-15: Stanley Cup kerroinvertailu

NHL-kausi 2014-15: Stanley Cup kerroinvertailu

Comments: 0

NHL-kauteen on vielä jonkin verran aikaa ja tosipelit alkavat 8. päivä lokakuuta neljän ottelun voimin jolloin mm. Boston Bruins kohtaa Philadelphia Flyersin. Useat vedonlyöntitoimistot ovat jo julkaisseet mestaruuskertoimia ja mikäli sinulta löytyy hyviä ideajoukkueita, niin saattaa olla järkevää pistää vedot sisälle hyvissä ajoin. Harjoitusotteluiden ja kauden lähestyessä voivat myös nimittäin muutkin vedonlyöjät huomata joukkueen, joka on vielä aliarvostettu. Seuraavassa listassa on kerätty vedonlyöntilistoilla kärkipäässä olevien joukkueiden suurimpia kertoimia, joita tällä hetkellä on saatavilla.

Chicago Blackhawks 9,0 Pinnacle, 8,5 Ladbrokes

Boston Bruins 10,4 Pinnacle, 9,0 Betsafe/Betsson/Bet365

Los Angeles Kings 10,4 Pinnacle, 10 Tonybet/Betsson/Betsafe/BetatHome

Pittsburgh Penguins 13,5 Pinnacle,  12 Betsson/Betsafe

St.Louis Blues 13,5 Pinnacle, 13 Guts/Veikkaushuone/Ladbrokes

Anaheim Ducks 15 Ladbrokes, 14,5 Betsson/Betsafe

San Jose Sharks  17 Ladbrokes, 16 Guts/Veikkaushuone

New York Rangers 17 BetatHome, 16,5 Pinnacle


Hyvällä joukkueella tulee olla voittava maalivahti. Vesa Toskalan NHL-historian yksi suurimmista maalivahdin tekemistä räpiköinnistä ei sitä ole. Muutkin mokaa, sanoisi tähän Pauli Hanhiniemi!

See video

Kommentit

Päivän spesiaali

Vikibetin erikoistarjous!!

Vikibet tarjoaa ainoastaan Ylikerroin.comin kautta rekisteröityneille käyttäjilleen hieman lisäherkkua rekisteröinnin yhteyteen.

Tarjolla on 100% ensitalletusbonus 100€ asti vedonlyöntiin, sekä kaupan päälle 100 ilmaispyöräytystä video slot -peli Starburstiin!

Vikibetin ensitalletusbonus pitää kierrättää 6 kertaa (sekä talletus että bonusraha) vähintään 2.0 tasoisilla kertoimilla. Kierrätys täytyy suorittaa 90 päivän aikana.

ETA-välittäjänä voitot Vikibetiltä ovat verottomia.

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.