Schnellwetten - pelaa ilman tilin erillistä tekoa

Schnellwetten - pelaa ilman tilin erillistä tekoa

päivitetty: Lauantai, 12.09.2020, 11:03

Comments: 4

Betsson group on avannut ensimmäisen Suomen markkinassa toimivan pay n play brändin, Schnellwettenin. Sivustolta löytyy molemmat päätuotteet, eli vedonlyönti sekä casino. Schnellwettenillä et tarvitse erillistä rekisteröintiä, vaan tunnistus tapahtuu pankkitunnuksilla talletuksen yhteydessä (TÜV-sertifioitu). Kotiutukset myös on tehty hyvin rivakaksi tässä konseptissa.

Vedonlyöntipuolella kohteiden kertoimet erottautuvat reilusti Betsson Groupin muista omistamista vedonlyöntitoimistoista, kuten Betssonista, Nordicbetistä ja Betsafesta.

 Sivusto tarjoaa vedonlyöntiin 100% talletusbonuksen aina 50€ asti. 

Tutustu tähän uuteen sivustoon TÄSTÄ LINKISTÄ!!

Testasimme käytännössä, miten siirtojen luvattu nopeus toteutuu lauantaina 14.12.2019, joka on vedonlyönnin ”ruuhka-aikaa”. Vetona oli Liverpool - Watford toisella puoliajalla ~70” peliminuutin kohdalla otettu alle 2.5 maalia (tilanne 1-0). Alla on näkyvissä eri tapahtumien ajat:

Pankkina käytettiin Nordeaa.

Talletus oli luonnollisesti täysin realiaikainen ja kotiutukseen meni reilut 5 minuuttia, siitä kun kotiutuspyyntö oli lähetetty, eli 15 minuutin lupaus voitoista tilille, jopa alittui selvästi! Talletuksessa tarvitaan siis pankkitunnuksia, kotiutuksessa ei mitään, sillä turvallisuus taataan, sillä että ainoa mahdollinen tili mihin voi kotiuttaa on sama kuin mistä talletuskin on tehty.

Mikäli käytätte bonuksen, niin muistakaa lukea säännöt ja ehdot.

Kommentit (4)

Schnellwetten bonus

Kannattaa ehkä sitten lukea ne pienet präntit kierrätyksestä. Ei nyt ole maailman isoin juttu, kun puhutaan 50e bonuksesta, mutta ei tämä minusta ihan tyypillistä ole, että omat rahat pitää kierrättää. Kierrätysvaatimus on siis 6x vähintään kertoimella 1,80, mutta kierrätysvaatimus koskee myös talletettua rahaa. Jos tallettaa 50 euroa ja ottaa maksimi bonuksen, niin 30 päivän kuluessa pitää pelata 600 eurolla.

Normaali käytäntö

Bonuksissa on firmakohtaisesti paljon vaihtelua, mutta yleisimmät ovat juuri aika samoissa määrin sekä kierrätys bonus+talletus tai pelkkä bonus. Tässä vielä säännöissä kerrottu esimerkin avulla hyvin esimerkillisesti, että miten käytännössä toimii. Siitä lisäplussa firmalle. Omalla ruudulla ei näy ainakaan kyllä mitään pientä pränttiä, vaan kaikki kerrottu tarkkaan "Säännöt ja ehdot" kohdassa, jotka luonnollisesti kuten jatkuvasti painotamme on hyvin tärkeää lukea ennen tilin avausta.

Kotiutus 15min?

Itsellä kotiutus odottanut jo puoli päivää ja näkyi kotiututtaessa että 48h aikana. Niin en tiedä mistä tuo 15min on revitty. Varmaan jos kotiuttaa alta 20€ niin saattaa toimia 15min sisällä

Kotiutus 15min

Itselläni toiminut lupausten mukaan hieman reilummissakin kotiutuksissa. 15 minuutin kotiutus varmaankin toimii vain “yhteystyöpankkien” kanssa, joka tarkoittanee, että firmalla on niissä tili. Eihän eri pankkien väliset siirrot toimi realiaikasesti muutenkaan Suomessa, vaan ottaa sen 1-2 pankkipäivää.