Talletukset reaaliajassa ja kotiutukset muutamissa minuuteissa Schnellwettenillä!

Talletukset reaaliajassa ja kotiutukset muutamissa minuuteissa Schnellwettenillä!

päivitetty: Tiistai, 17.12.2019, 23:33

Comments: 0

Betsson group on avannut ensimmäisen Suomen markkinassa toimivan pay n play brändin, Schnellwettenin. Sivustolta löytyy molemmat päätuotteet, eli vedonlyönti sekä casino. Schnellwettenillä et tarvitse erillistä rekisteröintiä, vaan tunnistus tapahtuu pankkitunnuksilla talletuksen yhteydessä (TÜV-sertifioitu). Kotiutukset myös on tehty hyvin rivakaksi tässä konseptissa.

 Sivusto tarjoaa vedonlyöntiin 100% talletusbonuksen aina 50€ asti. 

Tutustu tähän uuteen sivustoon TÄSTÄ LINKISTÄ!!


Testasimme käytännössä, miten siirtojen luvattu nopeus toteutuu lauantaina 14.12.2019, joka on vedonlyönnin ”ruuhka-aikaa”. Vetona oli Liverpool - Watford toisella puoliajalla ~70” peliminuutin kohdalla otettu alle 2.5 maalia (tilanne 1-0). Alla on näkyvissä eri tapahtumien ajat:

Pankkina käytettiin Nordeaa.

Talletus oli luonnollisesti täysin realiaikainen ja kotiutukseen meni reilut 5 minuuttia, siitä kun kotiutuspyyntö oli lähetetty, eli 15 minuutin lupaus voitoista tilille, jopa alittui selvästi! Talletuksessa tarvitaan siis pankkitunnuksia, kotiutuksessa ei mitään, sillä turvallisuus taataan, sillä että ainoa mahdollinen tili mihin voi kotiuttaa on sama kuin mistä talletuskin on tehty.

Mikäli käytätte bonuksen, niin muistakaa lukea säännöt ja ehdot.

Kommentit (0)