Unibet Group ostaa iGame Groupin

Unibet Group ostaa iGame Groupin

Comments: 0

Ruotsalainen pörssinoteerattu vedonlyöntifirma Unibet ilmoitti perjantaina allekirjoittaneensa kauppasopimuksen iGame Group -yhtiön ja sen kaikkien tytäryhtiöiden osakkeiden ostosta.

IGame Groupin alle kuuluu lukuisia vuosien aikana siihen yhdistyneitä yrityksiä. Tunnetuimpia brändejä ovat mm. Veikkaushuone ja Kolikkopelit.com. Kaupan myötä myös Pokerisivut.com ja Pokeritieto.com siirtyvät Unibet Groupin omistukseen.

IGame Group on suomalaisittain varsin merkittävä yhtiö, sillä sen omistajiin kuuluvat mm. näyttelijä Jasper Pääkkönen, elokuvatuottaja Markus Selin sekä pokerikasvo Aki Pyysing. Yhtiön toimitusjohtajana toimii suomalainen Tommi Maijala. Kauppahinta on 59 miljoonaa euroa ja se maksetaan kaupan toteutuessa käteisellä. Tämän lisäksi kauppahintaan sisältyy ehdollisuus, joka määräytyy iGamen 30.6.2016 asti ulottuvan tuloksen mukaan. Lisäkauppahinta on korkeintaan 20 miljoonaa euroa.

Unibet Group hankki vain kuukausi sitten edellisen kilpailijansa Stan James Onlinen 28 miljoonalla eurolla.

Kommentit

Päivän spesiaali

100% talletusbonus 10Betiltä 100e asti!!

10bet tarjoaa uusille suomalaisasiakkailleen 100% talletusbonusta 100 euroon asti. 10bet on siirtynyt Maltan lisenssin alle ja ETA-välittäjänä se on myös voittojen suhteen veroton.

Saat talletusbonuksen koodilla FIN100. Bonuksen kierrätysvaatimus on viisi kertaa talletus+bonus. Minimikerroin bonuskierrätykselle on 1,60. Lue tarkemmat bonusehdot 10betin sivuilta!

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.