HPK:n pudotuspeliunelma elää yhä

HPK:n pudotuspeliunelma elää yhä

Comments: 1

Hämeenlinnan Pallokerho jatkaa sitkeää taisteluaan kymmenen joukkoon selviytymisestä. Matkaa yhden ottelun enemmän pelanneeseen HIFK:hon on toivottoman tuntuiset yhdeksän pistettä, mutta HPK:lla on kuitenkin vielä pieni oljenkorsi olemassa. HPK ja HIFK kohtaavat toisensa runkosarjan päätöskierroksella, joten mikäli pelit sitä ennen sujuvat hyvin, niin viimeiseen otteluun saattaa jäädä kovatkin panokset.

Ensimmäinen paha haaste tulee vastaan tänään, kun joukkue kohtaa kotonaan JYPin, joka taistelee pudotuspelien kotiedusta. Lähtökohtaisesti JYP on joukkueista selvästi vahvempi. Jyväskyläläisten peli on kuitenkin viime kierroksilla ollut varsin vaatimatonta ja viidestä viime pelistä on tullut vain yksi voitto, sekin vasta jatkoajalla Ässiä vastaan. HPK on sen sijaan löytänyt peliinsä uutta intoa ja saldona on kolme voittoa kolmesta pelistä (yksi rankkareilla).

JYP on kaikesta huolimatta erittäin niukka suosikki materiaalinsa turvin, mutta HPK:n voitosta on tarjolla kuitenkin niin hyvä kerroin, että sitä kannattaa hieman kyllä kokeilla. Halutessaan voi pienentää riskiä ottamalla tasapeliä myös pienellä vedolla.

HPK - JYP 1 2,78 @Veikkaushuone / @PinnacleSports kerroinraja ~2,67. (Vertailuna todettakoon, että Veikkauksella HPK:lle on tarjolla vain 2,45 kerroin.)

Muita harkinnan arvoisia pelikohteita tiistailta voisivat olla seuraavat:

Ilves - TPS 1 1,61 @Veikkaushuone

Lukko - SaiPa 1 2,05 @Veikkaus / 1 -1,0 2,53 @PinnacleSports


Kommentit

Hyviä kohteita kaikki.

Käyttäjän Vierailija kuva

Hyviä kohteita kaikki.

Päivän spesiaali

SuperLennyltä hieno ensitalletusbonus!

SuperLenny tarjoaa uusille rekisteröityneille käyttäjille hyvää ensitalletusbonusta. Bonus on suuruudeltaan 100% 100€ asti.

Talletus + bonus tulee kierrättää kolme kertaa vähintään 1,60 -tasoisilla kertoimilla 30 päivän aikana.

ETA-välittäjänä SuperLenny on myös voittojen suhteen veroton.

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.