Jatkuuko HPK:n hurja vire edelleen?

Jatkuuko HPK:n hurja vire edelleen?

Comments: 2

Liigan runkosarjan huipennus lähestyy ja tiistaina pelataan toiseksi viimeinen kierros. Huikeaa kiriä sarjataulukossa tehnyt HPK on ollut tuottoisa valinta aiemmilla pelikierroksilla ja myös tiistaina se nousee pelikohteiden joukkoon. HPK saa silloin vastaansa vieraskaukalossa Rauman Lukon. Kotijoukkue Lukon peli on ailahdellut tauon jälkeen, tosin kotona sen otteet ovat kuitenkin pääsääntöisesti olleet pirteitä. Hyvävireinen HPK antaa kuitenkin aivan eri vastuksen, kuin varamiehinen Ässät, joka ei pystynyt lauantaina haastamaan Lukkoa. HPK on ottelussa kuitenkin altavastaaja, mutta siitä tarjottavat kertoimet ovat kuitenkin pienen panoksen arvoisia.

Lukko - HPK arvio 48 24 28

Pelivalinta:

HPK ml 2,80 @Bet365, kerroinraja 2,53

Bet365 tarjoaa myös HPK:n suoralle voitolle hyvää kerrointa 4,00. Mikäli lyö suoraa voittoa, niin suojaksi kannattaa ottaa myös pieni siivu tasapeliä.

Kommentit

myös underi maistuu. Lukolla

Käyttäjän numerokeno_ kuva

myös underi maistuu. Lukolla panosta ei ihan niin paljon kuin lukolla, toki suoralla voitolla varmistuisi kolmas sija sekä kotietu pleijareihin.

ihme on jos ml kertoimet eivät tule alas tänään.

Kyllä, molemmilla kovat moket

Käyttäjän ylikerroin.com kuva

Kyllä, molemmilla kovat moket ja peli tosiaan tärkeä. Underia voi tosiaan myös napata mukaan.

Päivän spesiaali

SuperLennyltä hieno ensitalletusbonus!

SuperLenny tarjoaa uusille rekisteröityneille käyttäjille hyvää ensitalletusbonusta. Bonus on suuruudeltaan 100% 100€ asti.

Talletus + bonus tulee kierrättää kolme kertaa vähintään 1,60 -tasoisilla kertoimilla 30 päivän aikana.

ETA-välittäjänä SuperLenny on myös voittojen suhteen veroton.

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.