Lätkätipsien seuranta päivitetty - palautus 119%

Lätkätipsien seuranta päivitetty - palautus 119%

Comments: 0

Aika päivittää seuranta ajan tasalle. Edellinen päivitys on tehty 11. marraskuuta. Viime päivityksen jälkeen kohteita on tullut 38 kappaletta (21 osumaa, 5 push, 12 väärin). Alla yhteenvedossa kauden kaikki vihjeet.

Kohteita: 99 kpl
Osuneiden kohteiden kerroinsumma: 117,803
Palautus: 119,0%

Vertailuna palautus myös ns. tasavoittoperiaatteella. Eli jos kerroin esim. 5,00 niin siihen panosta 0,25 ja jos 2,00 niin panos 1,00. Nettovoitto tässä siis 1 yksikköä / veto. Itse käytän panostuksessa tämäntyyppistä periaatetta ja hieman sitten muokkaan vedon maistuvuuden perusteella.

Panokset yhteensä: 87,64
Palautukset yhteensä: 103,94
Palautus: 118,6%

Kuten lukemista näkee, niin kausi on toistaiseksi sujunut varsin mukavasti. Tulos on reilusti odotettuja lukemia edellä, joten tuuriakin on toistaiseksi ollut matkassa. Lisätuottoa on myös tehty tulosvetoja veikkaamalla. Seurannan ulkopuolelta mainittakoon vielä muutama veto, jotka vihjasin foorumin puolella.  Noista kolmesta vedosta osui kaksi kerroinsummalla 11,60. Kaiken kaikkiaan lätkäkausi ollut siis toistaiseksi varsin onnistunut. Seuraava seurantapäivitys sitten tammikuun puolella.

Nappaa Gutsilta 100% vedonlyöntibonus MAX 100€!


Kommentit

Päivän spesiaali

Vikibetin erikoistarjous!!

Vikibet tarjoaa ainoastaan Ylikerroin.comin kautta rekisteröityneille käyttäjilleen hieman lisäherkkua rekisteröinnin yhteyteen.

Tarjolla on 100% ensitalletusbonus 100€ asti vedonlyöntiin, sekä kaupan päälle 100 ilmaispyöräytystä video slot -peli Starburstiin!

Vikibetin ensitalletusbonus pitää kierrättää 6 kertaa (sekä talletus että bonusraha) vähintään 2.0 tasoisilla kertoimilla. Kierrätys täytyy suorittaa 90 päivän aikana.

ETA-välittäjänä voitot Vikibetiltä ovat verottomia.

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.