Pelivalinnat perjantain Liigamatseihin

Pelivalinnat perjantain Liigamatseihin

Comments: 0

Tänään perjantaina riittää Liigan puolella jännättävää. Alla poiminnat neljään matsiin.

HPK - TPS 1 1,91 @Veikkaushuone kerroinraja 1,82

JYP - Ilves 2 3,93 @PinnacleSports kerroinraja 3,57

Lukko - HIFK 1 2,48 @Veikkaushuone kerroinraja 2,33

Jokerit - Blues 2 3,48 @PinnacleSports kerroinraja 3,33

Näistä erityisesti Lukon kerroin on kerroinvertailunkin pohjalta erittäin maukas. Raumalaiset saavat kokoonpanoonsa takaisin Aaron Gagnonin ja maailmanmestari Joni Nikon. Lukko nappasi viime matsista hienon voiton Kärpistä, kun taas HIFK joutui nöyrtymään kotonaan Tapparalle. HIFK on vieraskentällä useimmin hävinnyt kuin voittanut, joten Lukkoa on pidettävä tässä "kuuden pisteen ottelussa" suosikkina.

TPS on viime kierroksilla väläytellyt, mutta joukkueen vierassaldo on edelleen todella huono. Se ei ole vieläkään onnistunut nappaamaan yhtään täyttä kolmen pisteen voittoa. HPK saa myös kovan vahvistuksen, kun leijonasankari Juuse Saros palaa tolppien väliin.

Ilves ja Blues ovat otteluissaan etukäteen altavastaajia, mutta molemmilla joukkueilla peli on kulkenut ja niillä on hyvät yllätyssaumat voittoihin. Näihin kahteen peliin kannattaa kaveriksi napata pienellä myös tasapelit suojaamaan.

Kommentit

Päivän spesiaali

SuperLennyltä hieno ensitalletusbonus!

SuperLenny tarjoaa uusille rekisteröityneille käyttäjille hyvää ensitalletusbonusta. Bonus on suuruudeltaan 100% 100€ asti.

Talletus + bonus tulee kierrättää kolme kertaa vähintään 1,60 -tasoisilla kertoimilla 30 päivän aikana.

ETA-välittäjänä SuperLenny on myös voittojen suhteen veroton.

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.