Vikkelä SaiPa luistelee Tapparan nurin?

Vikkelä SaiPa luistelee Tapparan nurin?

Comments: 0

Tänään ei Liigan puolella ole mitään hulppeita ylikertoimia tarjolla, mutta Veikkaushuone tarjoaa molempiin otteluihin ihan kokeilemisen arvoiset kertoimet altavastaajille. HPK:n alkukausi on ollut pettymys ja Juuse Saroskaan ei ole ollut maalilla odotetussa vireessä. Nyt joukkue saa vastaansa Kärpät, joka on pelannut melko tahmeasti kaksi edellistä peliään. Molemmilla joukkueilla on potentiaalia paljon parempaan ja toivotaan, että tänään nimenomaan HPK saisi pelinsä kulkemaan ja Saros pelaisi huippupelin.

Tampereella Tappara kohtaa SaiPan. Tamperelaisjoukkueen peli ei ole hivellyt silmiä vielä toistaiseksi ja joukkueen puolustusvoittoinen pelitapa ei tunnu päästävän viekkaita hyökkääjiä oikeuksiinsa. Tapparan tähtäin lienee suunnattu Kärppien tavoin kauden ratkaisupeleihin, joten altavastaajan kokeileminen peleihin ei tässäkään kamppailussa ole välttämättä huono idea.

Veikkaushuone tarjoaa HPK:lle kerrointa 3,90 (raja 3,85) ja SaiPalle 3,85 (raja 3,70), joten näitä voi hieman napata lapulle. Tasapeleillä 4,30 voi varmistella panoksen takaisin.

HPK - Kärpät 26 23 51, o/u 5,5 36-64

Tappara - SaiPa 50 23 27, o/u 5,5 37-63

Kommentit

Päivän spesiaali

Vikibetin erikoistarjous!!

Vikibet tarjoaa ainoastaan Ylikerroin.comin kautta rekisteröityneille käyttäjilleen hieman lisäherkkua rekisteröinnin yhteyteen.

Tarjolla on 100% ensitalletusbonus 100€ asti vedonlyöntiin, sekä kaupan päälle 100 ilmaispyöräytystä video slot -peli Starburstiin!

Vikibetin ensitalletusbonus pitää kierrättää 6 kertaa (sekä talletus että bonusraha) vähintään 2.0 tasoisilla kertoimilla. Kierrätys täytyy suorittaa 90 päivän aikana.

ETA-välittäjänä voitot Vikibetiltä ovat verottomia.

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.