Suomen Leijonia ei ole vielä lyöty

Suomen Leijonia ei ole vielä lyöty

Betsari Pro blogi

Comments: 0

Suomen Leijonien kisa-avaus alkaa olla jo yksi kisahistorian heikoimmista, ainakin jos verrataan odotuksiin nähden. Tuloksellisesti ja pelillisesti Leijonien suorituksissa on ollut paljon parantamisen varaa, mutta positiivisiakin merkkejä on ollut. Vaikka Tshekki-peli päättyi murheellisesti, niin sen alku ei ollut huono ja Ranskaakin vastaan "normaalina päivänä" luodut maalintekopaikat olisivat riittäneet voittoon asti. Ainoa kysymysmerkki on, mitä vaatimattomat tulokset ovat tehneet suomalaisten henkiselle iskukyvylle. Jos se on kaikesta huolimatta vielä kunnossa, niin motivaatiota maalien takomiseen varmasti riittää tänään.

Slovenia on tämän lohkon selkeästi heikoin joukkue. Piste Sveitsiltä oli onnekas, kun sveitsiläiset lopettivat pelaamisen murskaavan avauserän jälkeen ja sortuivat jäähyilyyn matsin lopussa. Heikommanpuoleinen Norjakin kaatoi Slovenian selkein lukemin 5-1, eikä ole mitään syytä olettaa etteikö Suomikin kykenisi samaan.

Nykyään MM-kisoissa nämä isot tasoitukset ratkeavat usein suosikin motivaatioon. Tasoerot ovat todellisuudessa edelleen isoja ja jos suosikeilla on syytä tai tarvetta hakea selkeitä voittolukemia, niin keinot siihen löytyvät. Slovenian kärkihyökkääjät pelasivat eilen Norjaa vastaan reilusti yli 20 minuutin peliaikoja, joten rasitusetukin on Suomen puolella.

Pelivalinta: Suomi -3 maalia 1,833 @Pinnacle (56%)

Kommentit (0)