TPS hakee revanssia vaisusti pelanneesta Ässistä

TPS hakee revanssia vaisusti pelanneesta Ässistä

Betsari Pro blogi

Comments: 0

Ässien loukkaantumistilanne oli hetken jo paremmalla mallilla, mutta viime pelistä uutena sivussa oli tärkeä puolustaja Jyri Marttinen, joka on poissa kaukaloista vähintään vuoden loppuun asti. Tiistaina KalPaa vastaan loukkaantui puolestaan Masi Marjamäki, jonka pelikunto on toistaiseksi arvoitus. Uutena pelaajana joukkueeseen liittyi puolustaja Mikko Vainonen, joka viime kaudella pelasi muun muassa SaiPassa (19 ott. 0+1, -2, peliaika 15:45).

TPS:llä on sivussa edelleen Lauri Tukonen, joka kärsii aivotärähdyksestä. TPS:n tiedotteen mukaan häntä ei kannata vielä hetkeen odottaa takaisin kaukaloon. Tiistain pelissä TPS huilautti puolustaja Tomas Mojzisia, joka palannee kehiin Ässiä vastaan.

Kumpikin joukkue pelasi siis tiistaina, joten lienee mahdollista, että ykkösvahteja lepuutetaan. Toisaalta Ässien Ari Ahonen (5 ott. 2,82 / 89,19%) ei ole vielä täydessä pelikunnossa, joten on oletettavaa, että hienon alkukauden pelannut Andreas Bernard (18 ott. 1,97 / 93,28%) jatkaa maalilla. TPS:llä Teemu Lassila (19 ott. 2,02 / 91,87%) saattaa hyvinkin huilata ja tällöin maalilla pelaisi Aleksandar Georgiev (7 ott. 2,38 / 90,29%).

Ässät on ottanut kahdeksaan viime peliin vain kaksi kolmen pisteen voittoa. Sportia vastaan viime viikolla joukkue oli täydellisen tulituksen alla. Vaasalaiset hallitsivat tuota ottelua mielin määrin ja sen pohjalta Ässien ilta Turussa ei näytä valoisalta, mikäli vieraspelaamisessa ei tapahdu petraantumista.

TPS:llä on saldona kahdeksaan viime peliin viisi täyden ajan voittoa. TPS hävisi Porissa Ässille kuukausi sitten 5-3, mutta pelillisesti ottelu oli lukemista huolimatta hienoista TPS:n hallintaa. Teemu Lassila ei tuossa pelissä onnistunut aivan parhaalla mahdollisella tavalla. Keskiviikon peliin TPS varmasti haluaa ottaa Ässistä revanssin.

Pelivalinta: TPS -0,5 1,59 @Veikkaushuone

TPS:stä voi saada parempaa kerrointa vielä iltapäivällä, jos Georgiev on pelivuorossa, joten mitään suurta kiirettä TPS:n pelaamiseen ei välttämättä ole. Myös Marjamäen tilanne voi vaikuttaa kertoimiin joko puolesta tai vastaan.

Kommentit (0)