Bonuskierrätys - Washington voittoa jahtaamaan

Bonuskierrätys - Washington voittoa jahtaamaan

Betsari Pro blogi

Comments: 0

Ensi yölle riittää otteluita NHL:ssä. Otetaan kierrätykseen Washington, joka kohtaa St. Louisin. Pari viimeisintä NHL-kohdetta on mennyt metsään, joten toivotaan nyt paluuta voittojen tielle. Veikkaushuone-saldo on silti mukavasti vielä 231,19 euroa.

Pelivalintana Washington

Sarjan kovimpiin joukkueisiin lukeutuva Capitals on aloittanut kauden varsin odotetusti. Esimerkki joukkueen vahvuudesta saatiin, kun se murjoi Pittsburghin viikko sitten lukemin 7-1. St. Louis ei ole tällä kaudella pelillisesti päässyt vielä samalle tasolle, jolla se oli viime kauden pudotuspeleissä. Pisteitä se on onnistunut kuitenkin kohtuullisen hyvään tahtiin keräämään.

Viime yönä St. Louis haki maistuvan 4-2-vierasvoiton Bostonista. Joukkueen sankareita olivat 39 torjuntaa ottanut Jake Allen ja kaksi maalia iskenyt Jori Lehterä. Pelitilanteiden valossa joukkue oli pahasti altavastaajana. Samalla menolla kyyti voi olla Washingtonia vastaan kylmää. Washingtonin maalilla aloittaa ykkösvahti Braden Holtby, St. Louisilla jatkaa luultavasti Allen. Tosin maalilla voidaan nähdä myös kakkosvahti Carter Hutton, mikä tietysti olisi mukavaa vedon kannalta.

Kommentit (0)