Chelsea vie Lontoon paikallisen

Chelsea vie Lontoon paikallisen

Betsari Pro blogi

Comments: 0

Chelsea on kokenut viime kierroksilla jonkinlaisen muodonmuutoksen ja alkukauden ongelmat ovat enää vain pelkkää historiaa. Peli on pyörinyt vahvasti ja viime aikojen voitot ovat tulleet varsin vakuuttavilla otteilla. Erityisesti puolustuspelaaminen on ollut vahvaa, kun edellinen päästetty liigamaali on kahden kuukauden takaa Arsenalin vieraana. Tähän kun lisätään vielä Diego Costan vahva vire ja Eden Hazardin huomattavasti viime kautta paremmat otteet, niin ei ole valtava yllätys, että Chelsea löytyy jo sarjataulukon kärjestä.

Tottenham sen sijaan ei ole ollut enää viime kauden mahtivireessä. Viime viikonloppuna se otti erittäin onnekkaan voiton West Hamista kahdella aivan viime hetkien maalilla. Sitä edellinen voitto oli hieno päänahka Manchester Citystä, mutta valitettavasti siitäkin on jo paljon aikaa, kun tuo ottelu pelattiin jo lokakuun alussa. Viime tiistain UCL-ottelu Monacoa vastaan oli myös pettymys ja tuloksena oli vain ansaittu tappio. Lähtökohdat tämän päivän otteluun ovat siis lontoolaisjoukkueiden leireissä hyvin erilaiset. Chelsea ei tällä kaudella pelaa europelejä, joten he ovat saaneet keskittyä tämänpäiväiseen rauhassa koko viikon ajan.

Kokoonpanopuolella kummallakaan ei ole mitään uutta ja yllättävää. Ainoa uusi muutos on Tottenhamin laitapakki Danny Rosen pelikielto. Chelsean vahva vire nostaa sen tässä kohtaa pelikohteeksi. -0,75 tasoituksesta on tarjolla kerrointa 2,00 (Pinnacle). Arvio tälle tapahtumalle on 53%.

Kommentit (0)