Lauantain kohokohta - El Clasico

Lauantain kohokohta - El Clasico

Betsari Pro blogi

Comments: 0

Lauantaina jalkapalloilevan maailman huomio kohdistuu Espanjaan, jossa pelataan yksi futiskauden kohokohdista eli El Clasico. Tällä kertaa pelipaikkana on Real Madridin kotistadion Santiago Bernabeu, joten lähtökohdat otteluun eivät voisi olla paljoa mielenkiintoisemmat, kun tähän lisätään vielä uutiset, joiden mukaan Lionel Messi olisi tekemässä jo paluuta tässä ottelussa.

Tämä ottelupari on viihdyttävyydessä ollut usein omassa kastissaan. Näiden kahden keskinäisissä otteluissa kumpikaan joukkueista on jäänyt edellisen kerran maaleitta yli 4,5 vuotta sitten! Kokoonpanoja ja seurojen yleistä mentaliteettia katsoessa tämä ei ole ihme, sillä edes Mourinhon aikana bussin parkkeeraaminen omalle puolustusalueelle ei ollut käytettävissä oleva vaihtoehto Madridille.

Tämä ottelu tulee maaottelutauon jälkeen, mikä on ollut perinteisesti vaikea paikka suurjoukkueille. Nyt tilannetta kuitenkin helpottaa se, että Messi harjoitteli tauon ajan Barcelonassa, Suarez oli edelleen pelikiellossa kv-peleistä ja eurooppalaisetkin pelasivat suurelta osin vain harjoituspelejä. Molemmilla joukkueilla on ollut kauden aikana huolia puolustuspäässä, eikä tauon aikana ole niiden eteen voitu paljoa tehdä.

Näistä lähtökohdista ei ole siis vaikea odottaa maaleja nähtävän reilusti. Yli kolme maalia saakin varsin mukavan oloisen kertoimen. Kannattaa kuitenkin huomioida, että monen pelaajan kohdalla on kysymysmerkkejä, joten kertoimet voivat heitellä vielä reilusti lopullisten kokoonpanojen myötä.

Pelivalinta: yli 3,0 maalia 1,79 @ Pinnacle

Kommentit (0)