Minnesota jatkaa voittojen tiellä

Minnesota jatkaa voittojen tiellä

Betsari Pro blogi

Comments: 0

Minnesota Wild on ollut NHL:ssä yksi alkukauden pienistä yllättäjistä. Kivikovassa Keskisessä divisioonassa pelaava joukkue oli jo monien papereissa ehditty tuomita ikuiseksi lupaukseksi, mutta vihdoin tällä kaudella on alkanut näkyä viitteitä paremmasta. Erityisesti Eric Staalin hankinta on tuonut lisää kaivattua leveyttä ratkaisijaosastolle ja Minnesota onkin ollut kauden aikana yksi tasaisimmista joukkueista. Yksikään pelaaja ei ole vielä rikkonut kymmenen maalin rajaa, mutta jo 12 pelaajaa on iskenyt vähintään neljä kaappia. Tämänkin jälkeen reserveistä löytyy vielä mm. AHL:ssä maaleja takonut Teemu Pulkkinen, joka on jälleen nostettu mukaan NHL-rinkiin.

Nashvillen otteet ovat kauden mittaan olleet paljon ailahtelevampia. Viimeksi tiistaina se otti tärkeän voiton kovasta St. Louis Bluesista hyvän pelin päätteeksi, mutta joulukuun otteluihin mahtuu muutama selkeä mahalaskukin. Kaiken toimiessa hyvin näiden kahden joukkueen välillä ei ole suurta eroa. Tässä hetkessä Minnesotaa on kuitenkin pidettävä viiden ottelun voittoputkessaan selkeästi suoritusvarmempana joukkueena, mikä kallistaa vaakakuppeja vieraille. Nashville-kassari Pekka Rinne on pelannut vahvaa kautta ja valittiin marraskuussa jopa NHL:n kuukauden tähdistöön. Tässä ottelussa Nashville todellakin kaipaa Rinteeltä vahvoja otteita, sillä maalivahtivertailussakin joukkue jää kakkoseksi. Minnesotan puolelta kun löytyy maalinsuulta koko liigan tilastokärki Devan Dubnyk.

Erikoistilannepelaamisen osalta joukkueiden välillä ei ole suuria eroja. Kokoonpanorintamalla kumpikin joukkue pääsee otteluun ilman merkittäviä poissaoloja. Näistä lähtökohdista pelivalinnaksi nousee Minnesotan voitto. Pinnacle tarjoaa jatkoajan ja rankkarit mukaan lukien voitosta kerrointa 2,179. Arvio tapahtumalle 48%.

Kommentit (0)