NY Islanders taistelee pudotuspelipaikastaan

NY Islanders taistelee pudotuspelipaikastaan

Betsari Pro blogi

Comments: 0

NY Islandersin alkukausi oli vaatimaton ja joukkue keikkui jouluun asti aivan konferenssin häntäpään paikoilla. Sen jälkeen on kuitenkin tapahtunut pientä ryhtiliikettä ja suoritustaso on ollut merkittävästi parempi. Nykyään Brooklynissä pelaavat saarelaiset aloittavat pitkän vieraskiertueen, joka tulee ratkaisemaan tämän kauden kohtalon. Avausvastus Detroit on ehkäpä koko kiertueen helpoin ottelu, joten on vaikea kuvitella tänään minkäänlaisia motivaatio-ongelmia esiintyvän. Pudotuspelipaikka on otettavissa, mutta pisteitä tarvitaan kipeästi.

Detroit pelasi viikonloppuna kaksi ottelua ja otti kaikkien yllätykseksi voitot sekä Washingtonista että Pittsburghista ja katkaisi viiden ottelun tappioputkensa. Totuuden nimissä on tosin todettava, että etenkin Pittsburgh-voitto olisi jäänyt ottamatta ilman maalivahti Mrazekin ilmiömäistä ottelua. Mrazekin odotetaan olevan tänäänkin torjuntavuorossa, mutta ottelu olisi hänelle kuitenkin jo kolmas neljän päivän sisään, joten parhaassa mahdollisessa tikissä hän tuskin tänään on. Kakkosvahtina pelaava Coreau olisi jo selkeä heikennys.

Detroitilta puuttui viikonloppuna myös joukkueen jääaikakuningas puolustaja Green. Hänen pitäisi kuitenkin tänään olla jo pelikuntoinen, mikä onkin ensinarvoisen tärkeää punasiiville, sillä ruotsalaispakki Ericsson on loppukauden sivussa. Toinen ruotsalainen hyökkääjä Nyqvist on sivussa edelleen pelikiellon vuoksi. NY Islanders pääsee otteluun ilman suurempia kokoonpano-ongelmia. Maalissa pelaa oletettavasti ykkösvahti Greiss.

Pelivalinta: NY Islanders ML (jatkoaika ja rankkarit mukana) 1,943 @Pinnacle

Kommentit (0)