Palaako Crystal Palace vihdoin voittojen tielle?

Palaako Crystal Palace vihdoin voittojen tielle?

Betsari Pro blogi

Comments: 0

Crystal Palacessa ehdittiin jo painaa paniikkinappulaa kauden aikana, kun manageri Alan Pardew sai kenkää ja tilalle pestattiin Valioliigan putoamistaistoissa parhaimmat meriittinsä ansainnut Sam Allardyce. Big Samin alku ei ole ollut paras mahdollinen, mutta on varsin helppo odottaa joukkueen parantavan otteitaan koko ajan kauden edetessä. Palace oli kuitenkin jo Pardewin aikana hieman tuloksiaan parempi joukkue, joten missään jättikriisissä se ei ole koskaan ollut, vaikka tulokset eivät viime aikoina hyviä ole olleetkaan.

Everton on pelannut varsin mukavaa kautta, mutta senkin otteita on vaivannut epätasaisuus. Parhaat esitykset on nähty kotikentällä, jossa se viimeksi murskasi Manchester Cityn peräti lukemin 4-0. Tämän ottelun tulos tuntuukin vaikuttavan jo hieman liikaa tämän päivän kertoimiin. Evertonilta on kuitenkin vielä sivussa alkukauden parhaimpiin pelaajiin kuulunut Idrissa Gueye Afrikan mestaruuskisojen vuoksi ja jo hetken aikaa sivussa ollut vauhdikas laituri Bolasie. Toki vahvistuksiakin juuri tuli Morgan Schneiderlinin muodossa, mutta uusien etenkin vähän peliaikaa saaneiden pelaajien sisäänajo ottaa aina oman aikansa.

Evertonin sijoitus alkaa muutoinkin olla pian melko epäkiitollinen, sillä putoamisesta ei ole mitään uhkaa, mutta ylöspäinkin tavoitteet alkavat karata. Matkaa europaikoille alkaa olla jo turhan paljon. Nyt kun vastaan tulee varmasti 110% motivoitunut Crystal Palace, on Evertonia vaikea nähdä näin suurena vierassuosikkina.

Pelivalinta: Crystal Palace +0,25 1,92 @ Pinnacle

Kommentit (0)