Washington iskee St. Louisin kumoon

Washington iskee St. Louisin kumoon

Betsari Pro blogi

Comments: 0

NHL:ssä pelataan tulevana yönä useita otteluita. Otetaan tutkan alle ottelu Washington - St. Louis. Vieraat pelasivat viime yönä ja Washingtonilla on alla muutaman päivän pelitauko.

Sarjan kovimpiin joukkueisiin lukeutuva Capitals on aloittanut kauden varsin odotetusti. Esimerkki joukkueen vahvuudesta saatiin, kun se murjoi Pittsburghin viikko sitten lukemin 7-1. Kokonaisuudessaan joukkue ei ole aivan viime kauden tahtiin vakuuttanut, mutta tasoero St. Louisiin on selvä.

Blues ei ole tällä kaudella pelillisesti päässyt vielä samalle tasolle, jolla se oli viime kauden pudotuspeleissä. Pisteitä se on onnistunut kuitenkin kohtuullisen hyvään tahtiin keräämään. Maalipaikkojen ja laukausten mukaan joukkue on kuitenkin vajonnut jopa keskikastin alapuolelle.

Viime yönä St. Louis haki maistuvan 4-2-vierasvoiton Bostonista. Joukkueen sankareita olivat 39 torjuntaa ottanut Jake Allen ja kaksi maalia iskenyt Jori Lehterä. Pelitilanteiden valossa joukkue oli kuitenkin pahasti altavastaajana. Samalla menolla kyyti voi olla Washingtonia vastaan kylmää. Washingtonin maalilla aloittaa ykkösvahti Braden Holtby, St. Louisilla jatkaa luultavasti Allen. Tosin maalilla voidaan nähdä myös kakkosvahti Carter Hutton, mikä tietysti olisi mukavaa vedon kannalta.

Washingtonilta on sivussa hyökkääjä T.J. Oshie. Vastaavasti Lars Eller tekee paluun kokoonpanoon. St. Louisilta on puuttunut viime peleistä Alexander Steen. Hän lienee sivussa myös tulevana yönä.

Pelivalinta: Washington Capitals -0,5 2,03 @Pinnacle

Kommentit (0)