Washington kanuunavireessä NHL:ssä

Washington kanuunavireessä NHL:ssä

Betsari Pro blogi

Comments: 2

NHL:ssä Washington aloitti kautensa ehkäpä hieman odotuksia vaatimattomammin, mutta on nyt viime viikkojen aikana noussut jättivireeseen. Alla on yhdeksän ottelun voittoputki, ja niistäkin voitoista vain yksi on tullut jatkoajalla/rankkareissa. Kuuteen edelliseen otteluun se on päästänyt käsittämättömät kolme maalia ja nollapeli on tullut peräti neljässä ottelussa. Washington pelasi eilen illalla Philadelphiaa vastaan, josta tietysti rasitusmielessä tulee miinusta, mutta katseet olivat käännetty vahvasti jo tämän iltaiseen, kun Flyersia vastaan muun muassa maalissa pelasi kakkosvahti Grubauer.

Pittsburgh kuuluu myös NHL:n ehdottomaan eliittiin, mutta on tällä hetkellä kolmen ottelun tappioputkessa. Voitot tietysti tulevat pitkässä sarjassa miten sattuu, mutta huolestuttavinta on ehkä ollut suuri päästettyjen maalien määrä. Kolmessa ottelussa on omiin mennyt 15 maalia. Yksi noista kolmesta tappiosta tuli vielä juuri Washingtonille lukemin 5-2.

Kokoonpanopuolella Washingtonilla ei ole suurempia huolia. Pittsburghin tähtipakki Letangin pelaaminen on sen sijaan epävarmaa pienen jalkavamman vuoksi. Washingtonin hyvän jakson ja Pittsburghin pienen alamäen myötä Washingtonin kerroin vaikuttaa varsin mukavalle pelikohteelle. Arvio tapahtumalle 47%.

Pelivalinta: Washington ML (rankkarit mukana) 2,21 @ Pinnacle

Kommentit (2)

Pelivihjeitä

Tuleeko tänään vielä lisää pelivihjeitä?

NHL

Tänään tuskin tässä blogissa ainakaan muita vihjeitä. Itse vihjeeseen lisää sen verran että Letang vaikuttaisi olevan sivussa, mutta niin myös Washington-pakki Carlson on listattu epävarmaksi.