Alcorcon-Huesca 13.3.2022

Alcorcon-Huesca 13.3.2022

Betsimies blogi

Comments: 0

Vedonlyöntivihje Espanjan jalkapalloon

Sarjajumbo Alcorcon hakee toivoa säilymiseen Huescan kustannuksella.

Alcorcon taistelee

Alcorconin kausi on ollut surkea. Joukkue on onnistunut voittamaan kauden aikana ainoastaan kaksi ottelua, viimeksi lokakuun puolivälissä. Matkaa sarjapaikan uusimiseen oikeuttaville sijoille on 19 pistettä, joten putoaminen on jo lähes varma asia. Alcorcon on ollut kauden huonoin joukkue ja majailee ansaitusti sarjataulukon häntäpäässä, mutta myös huonoa tuuria on ollut reilusti matkassa. Toteutuneita tehtyjä ja päästettyjä maaleja maaliodottamiin vertailtaessa voidaan todeta, että joukkue on tehnyt noin 10 maalia vähemmän kuin sen olisi maalipaikkojen perusteella pitänyt. Sama tarina on toistunut myös toisessa päässä, sillä maaleja on myös päästetty noin 10 enemmän kuin sen olisi maalipaikkojen perusteella pitänyt.  

Vaikka Alcorcon ei ole voittoja pystynyt napsimaan, sen viime aikaiset peliesitykset ovat olleet miehekkäitä. Viime kierroksella Lugon vieraana Alcorcon olisi ansainnut voiton, mutta tappioon jouduttiin jälleen tyytymään Lugon viime hetkien rangaistuspotkumaalin myötä. Sitä edeltävässä ottelussa Ponferradinaa vastaan Alcorcon nousi 0-2 takaa-ajoasemasta tasoihin. Siinäkin ottelussa epäonnea voi sanoa olleen matkassa, sillä Alcorconilla oli ennen Ponferradinan johto-osumaa useampikin hyvä maalintekopaikka. Alcorconin otteista ei missään nimessä välity luovuttaneen joukkueen tekeminen, päinvastoin. Taistelutahtoa vaikuttaa toivottoman oloisesta tilanteesta huolimatta edelleen löytyvän.

Markkina arvostaa Huescaa liikaa

Huescaa oli vastapelijoukkueena myös viime kierroksella. Tuloksena oli maaliton tasapeli kotona Las Palmasia vastaan. Tasapelin voi sanoa olleen reilu tulos, vaikka Huesca hieman enemmän maaliodottamaa loikin. Huescalla oli ottelun paras maalintekopaikka, mutta Las Palmas pääsi laukomaan huomattavasti useammin ja hallitsi palloa enemmän. Vedonlyöntimarkkina piti tuossa ottelussa Huescaa lähes 50% suosikkina, mutta siltä ei peli kyllä näyttänyt.

Huesca pääsee otteluun näillä näkymin optimaalisella kokoonpanolla, sillä joukkue ei kärsi lainkaan loukkaantumisista tai pelikielloista. Alcorconin leiristä muutama poissaolo löytyy, joista merkittävin on hyökkääjä Xisco Jimenez, jonka pelaaminen on epävarmaa.

Voittaako Alcorcon vihdoinkin?

Toisin kuin sarjataulukon perusteella voisi päätellä, ei Huscalle ole helppoa peliä luvassa. Alcorcon on etenkin edeltävissä otteluissa esiintynyt oikein mallikkasti, eikä sitä muutenkaan voi aivan heittopussina pitää. Huesca on toki sen verran laadukkaampi, että sille vieraskentälläkin suosikinasema myönnetään. Tasapeli ei vetoa muodossa arvioni otteluun on noin 45-55 Huescan hyväksi, joten Alcorconin kertoimet riittävät helposti vetoon asti. 

Vedonlyöntivihje

Alcorcon +0, kerroin 2.46. Arvio 45%, panos 2.5/5.

Kommentit (0)