Barcelona-Osasuna 13.3.2022

Barcelona-Osasuna 13.3.2022

Betsimies blogi

Comments: 0

Vedonlyöntivihje La Liga

Osasuna ottavana osapuolena Camp Noun illassa.

Barcelonan tekeminen parasta pitkään aikaan

Barcelonalla näkyy pitkän tuskien taipaleen jälkeen jälleen valoa tunnelin päässä. Kesken kauden Koemanin tilalle tullut Xavi on saanut ideansa iskoistettua pelaajiinsa nopeasti. Peli on parantunut käytännössä koko ajan, ja tällä hetkellä voidaan sanoa Barcan olevan La Ligan parhaiten suorittava joukkue.

Barcelona pelaa torstaina Eurooppa-liigaa Galatasarayta vastaan, josta pientä rasitus- ja valmistautumisetua Osasuna saa. Barcan pelaajat ovat kuitenkin tottuneet pelaamaan tiheään tahtiin, minkä lisäksi lepuutuksiakin saatetaan torstain ottelussa nähdä. Kotiottelun Galatasarayta vastaan ei pitäisi lähtökohtaisesti kovin kuluttava olla, sillä Barcelona lähtee siihen todella suurena suosikkina.

Barcelonan terveystilanne on hyvä, sillä avainpelaajista poissa ovat ainoastaan Ansu Fati ja Sergi Roberto, jotka ovat olleet jo pidempään sivussa. 

Osasunassakin paljon hyvää

Osasuna on sarjataulukon 11. sijalla. Joukkueella ei ole realistisia saumoja europaikoille eikä pelkoa putoamisesta, joten paineettomassa tilassa saadaan loppukausi pelailla. Juuri jatkosopimuksen tehneen valmentajan Jagoba Arrasten johdolla Osasunasta on muodostunut työteliäs ja yhtenäinen joukkue, josta on muodostumassa La Ligan keskikastin vakiokasvo. 

Viime viikonlopun kotiottelussa Osasuna kaatoi hyvän esityksen päätteeksi Villarrealin, mitä edelsi tappiot Real Sociedadille ja Aletico Madridille. Perusvarmaa tekemistä Osasuna on viimeaikoina esittänyt. Barcelonaa vastaan vaadittaisiin kuitenkin jo todella kova esitys, jotta pisteitä Pamplonaan saataisiin ryöstettyä. Osasuna saa otteluun lähes parhaan mahdollisen kokoonpanon, sillä ainoa poissaolija on pelikiellossa oleva Chimy Avila.

Veikkauksen toppi maistuu

Vedonlyönnillisesti ottelussa kiinnostaa Barcelona, vaikka Osasuna hyvällä tasolla onkin lähes koko kauden suorittanut. Perustasoero on suuri, ja etenkin nykyformissaan Barcan pitäisi hoitaa ottelu kohtuu helposti. Barcelona on viime aikoina luonut hurjat määrät maaliodottamaa lähes ottelussa kuin ottelussa, enkä usko Osasunan Camp Noulla riittävän tiiviiseen puolustussuoritukseen pystyvän. Kun torstaisesta ottelustakaan ei hirveästi hyvää Osasunalle anneta, saa Barcelonan voiton puolesta euroja sijoittaa.

Pelivalinnaksi valikoituu kotimaisen Veikkauksen tarjonnasta Barcelona -1eh tasoituksella. Xavin alaisuudessa Barca ei ole nostanut jalkaa kaasulta johtoasemassakaan, mikä lisää tasoituksellisten vetojen maistuvuutta.

Vedonlyöntivihje

Barcelona -1eh, kerroin 2.08. Arvio 53%, panos 3/5.

Kommentit (0)