Burgos-Sporting Gijon 3.4.2022

Burgos-Sporting Gijon 3.4.2022

Betsimies blogi

Comments: 0

Vedonlyöntivihje Espanjan jalkapalloon

Sarjanousija Burgos haastaa kotonaan vaikeaa kautta pelaavan Sporting Gijonin.

Burgosilla erinomainen kausi

Burgos nousi täksi kaudeksi Segundaan. Se on ylittänyt monen odotukset ja majailee turvallisesti keskikastissa tällä hetkellä. Jos kaikki menee loppukauden aikana nappiin, voidaan Burgosin leirissä unelmoida jopa pidemmästä keväästä play-offien muodossa, sillä matkaa kuudenteen sijaan on vain kuusi pistettä. Todella pieni todennäköisyys playoffeihin nousulle kuitenkin on, sillä Burgos on oleellisesti heikoimpi kuin muut kuudennesta sijasta taistelevat joukkueet. Jonkin verran tuuriakin Burgosilla on isossa kuvassa ollut, mutta ei se pisteodottamien perusteellakaan putoamista vastaankaan ansaitsisi taistella. Alemman keskikastin joukkueen tasolla on Burgos suoriutunut. Seurassa ollaan varmasti erittäin tyytyväisiä kauteen jo tässä vaiheessa, sillä kauden päätavoite oli varmasti sarjapaikan uusiminen.

Burgos on pohjannut kauden menestyksensä vahvaan tekemiseen kotipeleissä ja onkin yksi suurimpien kotivoimien joukkueista Segundassa. Kotiotteluiden pistekeskiarvo on lähes kahdessa ja tappioita on 16 ottelusta ainoastaan kolme. Esimerkiksi viime kierroksella se pelasi kotona vahvaa Tenerifeä vastaan ja voitti ottelun täysin ansaitusti. Tähän otteluun Burgos pääsee hyvässä kokoonpanotilanteessa, sillä varmoja poissaolijoita ei ole lainkaan. Toppari Gregorio Sierra sekä laituri Saul Berjon ovat epävarmoja osallistujia.

Gijon voi hengähtää

Gijon otti viime kierroksella tärkeän voiton Cartagenasta 4-1 lukemin. Tuolla voitolla se sai viiden ottelun voitottoman putken poikki, mikä varmasti aiheutti helpotuksen huokauksia Gijonin leirissä. Tällä hetkellä ero ensimmäisen sarjasta putoavan joukkueen paikalla olevaan Real Sociedad B:hen on seitsemän pistettä, joten akuuttia pelkoa putoamisesta ei ole. Isossa kuvassa Gijon on ollut kauden aikana epäonninen, sillä pisteodottamien perusteella se ansaitsisi olla lähempänä playoff-sijoituksia kuin putoamistaistelua. Vedonlyöntimarkkina tuntuu kuitenkin olevan Gijonin todellisesta tasosta kohtuu hyvin perillä, sillä mikään jokaviikkoinen pelikohde se ei missään nimessä ole.  

Gijonin kokoonpanotilanne on Burgosin tavoin hyvä, sillä yksikään pelaaja ei ole varmasti ottelusta sivussa. Epävarmoja osallistujia ovat ykkösmaalivahti Diego Marino, Guille Rosas sekä Jordi Calavera. Tärkeä Fran Villalba palasi avauskokoonpanoon ottelussa Cartagenaa vastaan, minkä lisäksi maajoukkueidensa mukana olleet Uros Djurdjevic sekä Jose Rodriguez ovat täysin käytettävissä.

Burgosissa etua

Viime kierroksella Gijon oli vihjattavana kohteena, mutta tällä viikolla kelkka kääntyy. Gijon on toki joukkueista jonkin verran laadukkaampi, mutta ero ei valtaisa ole. Kun otetaan huomioon Burgosin todella vahva tekeminen kotikentällä sekä Gijonin vaikeudet vierasotteluissa, kääntyy Burgos ottelussa melko selväksi suosikiksi. Tämän hetken kertoimissa Gijon on pieni suosikki, eli Burgos otetaan pelikohteeksi. Kyseessä on ihan mukavan edun kohde, johon voi panosta sijoittaa noin puolet maksimeista. 

Vedonlyöntivihje

Burgos +0, kerroin 2.00. Arvio 54%, panos 2.5/5. 

Kommentit (0)