Fuenlabrada-Real Sociedad B 7.5.2022

Fuenlabrada-Real Sociedad B 7.5.2022

Betsimies blogi

Comments: 0

Vedonlyöntivihje Espanjan jalkapalloon

Segundan alakastin mittelössä pitäisi olla viihdearvon kohdillaan.

Fuenlabrada matkaa Primera RFEF:än

Madridin lähiöistä ponnistavan Fuenlabradan kausi on ollut surkea. Materiaalinsa puolesta se on sarjan huonoimpia joukkueita selvästi edellä, mutta peliesitysten taso on läpi kauden ollut huono. Sen riveistä löytyy kuitenkin mm. Pedro Leon sekä Javi Ontiveros, jotka ovat varmasti monelle Espanjalaista jalkapalloa seuraavalle tuttuja miehiä. Viime kierroksella Fuenlabrada kärsi tappion Amorebietan vieraana, mikä hyvin pitkälti varmisti Fuenlabradan putoamisen sarjasta.

Edellisessä kotiottelussaan Fuenlabrada onnistui häviämään Ponferradinalle, vaikka johti ottelua 2-0 vielä 88minuutin kohdalla. Siltä nähtiin poikkeuksellinen temppu, sillä päästettyään kaksi loppuhetkien maalia ja ottelun ollessa tasan 2-2, se nosti maalivahdin kulmapotkutilanteeseen, jonka vastahyökkäyksestä Ponferradina teki 2-3 voittomaalin tyhjään maaliin. Maalivahdin nostoa kulmatilanteeseen ei välttämättä tässä ottelussa nähdä, mutta siitä saa kuitenkin jotain osviittaa siitä, miten suurella riskillä joukkueet ovat valmiita uhraamaan tasapelipisteen saadakseen voiton tässä vaiheessa kautta.

La Realin junnut tarvitsevat voiton

Real Sociedad B vaikutti hetken jo lähes varmalta putoajalta. Se on kuitenkin onnistunut voittamaan kaksi ottelua putkeen, eikä ero ensimmäisiin sarjassa säilyjiin, Gijoniin ja Malagaan, ole kuin neljä pistettä. Se yllätti viime kierroksella sarjan vahvimpiin joukkueisiin kuuluvan Real Valladolidin vieraskentällä voittaen 1-2 lukemin. Onneakin oli matkassa, mutta odotuksiin nähden hyvä esitys Real Sociedad B:ltä nähtiin.

Real Sociedad B lähestyy varmasti Fuenlabrada-ottelua vain voitto mielessä vieraskentälläkin, sillä tässä tilanteessa tasapelipisteillä ei paljoa tee. Sen kokoonpanotilanne on kelvollinen, sillä lähtökohtaisesti ainut poissaolija on keskikentän Jon Olasagasti, joka on pelikiellossa.

Overin kerroin riittää sijoitukseen

Real Sociedad B:llä on otteluun selvä motivaatioetu. Fuenlabradalla on vielä teoreettinen sauma sailyä sarjassa, mutta sen todennäköisyys on häviävän pieni. Voi kuitenkin olettaa, että Fuenlabrada lähtee voittoa hakemaan ja osoittaa ainakin jonkinasteista taisteluilmettä kotiyleisönsä edessä. Kyseessä onkin ottelu, josta molemmat joukkueet lähtevät voittoa hakemaan, mikä nostaa ottelun maaliodottamaa. Maaliodottama nousee papereissani markkinan arviota suuremmaksi, joten overia saadaan pelilipulle rustailla.

Vedonlyöntivihje

Yli 2.5 maalia, kerroin 2.07. Arvio 51%, panos 1.5/5.

Kommentit (0)